کد خبر:۲۰۶۳۸۸
به مناسبت دهه کرامت؛
از خورشید قم تا ستاره توس
دهه کرامت اراده پولادین زن عفیف مسلمان را در رسیدن به مقاصد منیعش متجلی میسازد.
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»- بهاره مقدم؛ دهه اول ذی القعده: شروعش میلاد خورشید قم و پایانش بشارت حضور ستاره توس. مهربانی خواهر در وفاداری به برادر، بیماری و مرگ را به کام او شیرین ساخت و زینب وار عطر حسینش را در کوچه باغ های غربت جستجو کرد.
دهه کرامت اراده پولادین زن عفیف مسلمان را در رسیدن به مقاصد منیعش متجلی می سازد و این که یک بانوی پاک به چنان منزلتی دست می یابد که فرماندهی میلیون ها دل عاشق را در دست می گیرد.
معصومه، پیغامبر عصمت و جمال ذاتی بانوان پاکدامن است و رضا، مظهر شفاعت و کرامت و قلوب واله، دخیل بسته به ضریح های نقره ای و مجذوب گنبد های طلایی، از قم تا مشهد...امام صادق(ع) پیش از ولادت کریمه آل محمد فرمود: خدا را حرمى است و آن مكه است، امیرمؤمنان را حرمى است و آن كوفه است و ما اهل بیت را حرمى است وآن قم است. بزودى بانویى به نام فاطمه از تبار من در آن جا دفن شود كه هر كس به زیارتش بشتابد، بهشت بر او واجب مى گردد.
تنها خواهر امام هشتم، با گام های باوقار و وجودی سرشار از متانت، قم را تا ابد وامدارقداست و کرامت بی شائبه اش می سازد و علی بن موسی الرضا همانی است که چشمان نگران آهو را به دریای بخششش، ضمانت کرد و خراسان غره به خود شد که گنجی این چنین را تا همیشه تاریخ به آغوش خواهد کشید.
ذی القعده بهار ایران است و مشهد و قم پایتخت قلب های عاشق.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰