دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در کرمان برگزار می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۹۳۳

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در کرمان برگزار می شود

دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت گفت: دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با رویکرد «مقاومت، بصیرت و شکوفایی» و نمایش 40 اثرخارجی از سوم تا هفتم مهرماه در كرمان برگزار می شود.
محمد خزاعی در گفت وگو با خبرنگار «خبر گزاری دانشجو» در کرمان، با اشاره به اینکه جشنواره فیلم مقاومت وسیع ترین جشنواره فرهنگی در سطح كشور است، اظهار داشت: جشنواره فیلم مقاومت از روز گذشته در 80 نقطه در 16 استان كشور آغاز شده و در كرمان این جشنواره با شعار «مقاومت، بصیرت و شكوفایی» برگزار می شود.

وی با اشاره به حضور میهمانان در سه گروه شامل خبرنگاران، منتقدان و هنرمندان و مسوولان در این جشنواره افزود: 550 میهمان خارجی و 100 خبرنگار مختلف از نشریات تخصصی و برنامه های رادیویی و تلویزیونی داخلی و خارجی در این جشنواره شرکت خواهند کرد.

دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به نمایش 40 اثر خارجی در دوازدهمین جشنواره فیلم مقاومت گفت: آثار خارجی از 25 كشور دنیا از جمله  اسپانیا، روسیه، فرانسه، كره جنوبی، الجزایر، بلژیك، ایتالیا، سوئد، هلند، نروژ، سوریه، ایرلند و برخی كارگردانان آمریكایی و انگلیسی ارایه شده است.

خزاعی افزود: در مجموع آثار داخلی و خارجی، 143 فیلم در 9 بخش نمایش داده می شود.

وی تصریح کرد: مراسم افتتاحیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت سوم مهر ماه جاری با اجرای محمد سلوکی در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر و مراسم اختتامیه هفتم مهر ماه جاری با اجرای محمدرضا شهیدی‌فر در موزه دفاع مقدس کرمان و با حضور خانواده شهید عماد مغنیه برگزار می‌شود.

دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به نامگذاری روزهای جشنواره به نام یکی از سرداران شهید استان کرمان بیان داشت: در این جشنواره از 12 خانواده شهید و جانباز استان کرمان تقدیر می شود

خزاعی افزود: بزرگداشت قاسم بخشی، رضا ایرانمنش و حسن نجاریان از هنرمندان سینمای ایران در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ مقاومت نیز برگزار می شود.

وی ادامه داد: در  این جشنواره سه كارگاه آموزشی نقد نویسی، فیلمنامه نویسی و مستند بحران  و دو نشست خارجی با حضور داوران بخش بین‌الملل، فیلمسازان و هنرمندان خارجی برگزار می‌شود.

دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به اکران فیلم های این جشنواره گفت: پس از آن نیز فیلم های جشنواره برای 45 هزار دانش آموز منطقه زلزله زده آذربایجان اكران خواهد شد.

‌دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به رویکردهای این جشنواره گفت: «مقابله با استکبار جهانی»، «تروریسم»، «صهیونیسم بین‌الملل»، «تحریم اقتصادی»، «دستاوردهای علمی و افتخارات جهانی»و«مقاومت و بیداری اسلامی»،  از رویکردهای این جشنواره است.

گفتنی است، دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت سوم تا هفتم مهر ماه همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس با رویکرد «مقاومت، بصیرت و شکوفایی» در کرمان برگزار می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار