کد خبر:۲۰۷۱۴۹
سید احمد خاتمی در جمع زائران حرم مطهر احمدبن موسی(ع):
موشک های ما تمام مراکز هسته ای تلاویو را نشانه گرفته اند
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمنان بدانند کمترین تجاوز به ایران برابر با با خاک یکسان شدن تلاویو است، گفت: اسرائیلی ها بدانند موشک های با برد 1500 و 2000 کیلومتری ما تمام مراکز هسته ای آنان را نشانه گرفته و در صورت تجاوز با خاک یکسان می شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت الله سیداحمد خاتمی امشب در آیین گرامیداشت روز احمدبن موسی (ع) در جمع زائران این امامزاده بزرگوار تصریح کرد: آنچه امروز از دشمنان در مورد سلاح اتمی ایران می شنوید درست نیست ایران مطلقا صلاح اتمی ندارد و در پی آن نیست.
وی افزود: آمریکا بارها و بارها ایران را تهدید نظامی کرد و بوش چند بار در خاطره خود نوشته چند بار برای جنگ پیش رفت و رهبری امام خامنه ای ناکامشان کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اسرائیل این ضد حقوق بشر مدام ایران اسلامی را تهدید می کند ولی خود می داند این تهدید خود یک کابوس و توهم است.
سید احمد خاتمی با بیان اینکه دشمنان باید بدانند کمترین تجاوز به ایران برابر با با خاک یکسان شدن تلاویو است، گفت: اسرائیلی ها، این رژیم غاصب بدانند موشک های با برد 1500 و 2000 کیلومتری ما تمام مراکز هسته ای آنان را نشانه گرفته و در صورت تجاوز با خاک یکسان می شوند.
امام جمعه موقت تهران گفت: دشمن به دنبال بهانه است و می گوید باید اعتماد سازی کنید و این در حالی است که باید آنان باید اعتماد سازی کنند که صلح و امنیت منطقه را به خطر انداخته اند و ترورسیت می فرستند به سوریه که مردم، پسرجوان و دختر جوان خانه را بکشند و زن و بچه سه ساله را در دید مردم به دار آویزند.
مسلمانان در مقابل دشمنان ایستادگی داشته باشند و جواب اهانت ها را بدهند
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیام امامزادگان واجب التعظیم اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگی های امزاده ها روحیه استکبارستیزی آنان است و امروز باید مسلمانان در مقابل دسمنان ایستادگی داشته باشند و جواب اهانت ها را بدهند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: این خروشی که در جهان اسلام برخاسته نشات گرفته از انقلاب و اسلام است و باید آن را حفظ کنیم.
خاتمی پیام دیگر امامزاده ها را خستگی ناپذیری آنان عنوان کرد و بیان داشت: برخی می گویند تا کی بگوییم «مرگ برآمریکا» و برخی لیبرال ها و بی حوصله ها نیز همراهی می کنند و معتقدیم تا وقتی که استکبارستیزی دشمن ادامه یابد باید مرگ بر آمریکا بگوییم.
وی اظهار داشت: ما یک عمر نماز می خوانیم و روزه می گیریم مگر شده بگوییم تا کی نماز خوانده و روزه بگیریم و این در حالی است که باید تا قیامت به این موضوع توجه داشته باشیم.
این عالم علوم دینی با اشاره به اینکه مرگ بر آمریکا به نوعی جهاد است افزود: معتقدیم این مقاومت ها برکت دارد و عزت امروز ایران اسلامی ثمره 33 سال مقاومت ملت است.
عضو هیت رئیسه خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود سومین پیام این امامزاده ها را پیام ولایت مداری آنان دانست و گفت: کسی که به ز یارت شاهچراغ(ع) می آید باید توجه داشته باشد این امامزاده ولایت مدار و بریده از ولایت نیست.
وی ادامه داد: عزت و عظمتی که امروز در جهان می بینید نشأت گرفته از رهبری امام خامنه ای است به طوری که بان کی مون به رهبر ما می گوید شما تنها رهبر ایران نیستید بلکه رهبر جهان اسلام هستید.
خاتمی عنوان کرد: برخی در دفتر دبیرکل سازمان ملل به دنبال تکذیب این موضوع هستند و این را بدانند که نوار ضبط شده را ما در اختیار داریم و چنین صحبتی مطرح شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نامگذاری شیراز به عنوان حرم سوم اهل بیت (ع) اشاره و بیان داشت: نسبتا حق این واجب التعظیم ادا شده است و زیارت حضرت احمدبن موسی (ع) تکریم رسالت و شهادت است.
خاتمی اظهار داشت: جا دارد شهرستان و استانی که این انوار تابناک الهی را در خود جای در حق این در حق این امازاده بیشتر توجه شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰