کد خبر:۲۰۷۱۵۵
نماینده ولیفقیه در سپاه:
امام زمان(عج) وقتي ظهور ميكند كه مردم ظهور كنند
نماينده وليفقيه در سپاه با اشاره به نقش مردم در ظهور امام زمان(عج) گفت: امام زمان(عج) وقتي به صحنه بر ميگردد و ظهور ميكند كه مردم ظهور كنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، حجت الاسلام علي سعيدي روز گذشته در مراسم تودیع و معارفه مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد به سه مقطع از تاريخ اشاره كرد كه اراده خدا به صورت تمام عيار در تقابل با اراده بندگان عصيان گر و ياغي قرار گرفت.
وي نخستين مقطع را عصر فرعون عنوان كرد و گفت: دستگاه فرعون در مقابله با اراده خدا، بيش از 100 هزار نوزاد پسر را سر بريدند؛ اما اراده خدا توسط مادر و خواهر موسي (ع) و آسيه همسر فرعون محقق شد.
نماینده ولیفقیه در سپاه استان دومين مقطع از تاريخ را عصر عباسيان ذكر كرد و گفت: بني عباس براي از بين بردن امام زمان (عج) تمام روش هاي خود را به كار برد؛ اما اراده خدا توسط امام حسن عسگري (ع) و مادر و عمه امام زمان (عج) محقق شد.
سعيدي عصر كنوني را به عنوان سومين مقطع حساس تاريخي عنوان كرد و افزود: در اين عصر خدا ما را وسيله تحقق اراده خود قرار داد و به نظر مي رسد كه ذات باري تعالي آن وعده خودش را كه عباد الصالحون زمين را به ارث مي برند در اين عصر محقق كند.
وي افزود: دنياي كفر در اين 100 و اندي سال تمام تلاش خود را براي تحقق نيافتن اراده خدا به كار برد و با انواع وسايل دست به تحركاتي مي زند كه اراده باري تعالي محقق نشود.
نماینده ولیفقیه در سپاه استان به تلاش صد و چند سال اخير كفر براي جلوگيري از تحقق حكومت اسلامي اشاره كرد و گفت: توطئه ها و حربه هايي در اين يك و نيم قرن اخير براي تحقق اهدافشان به كار بردند كه مي توان به تجزيه كشورهاي اسلامي، رهبر سازي با فرستادن آدم هاي مزدوري مثل رضا خان در ايران، آتاتورك در تركيه، فيصل و غيره، مذهب سازي، ايجاد اختلاف بين فرق مختلف و ايجاد يك كشور جعلي به نام اسرائيل براي تحقق و عملي ساختن خواسته هايشان اشاره كرد.
سعيدي افزود: انقلاب اسلامي نقطه عطفي براي مقابله با توطئه 100 و چند سال استكبار بود.
وي تحقق اراده خدا را منوط به چند شرط دانست و بيان داشت: ضابطه خدا اين است كه هيچ كاري را بدون سبب انجام نمي دهد؛ وليكن اسباب كارها با هم متفاوت است.
نماینده ولیفقیه در سپاه استان به دومين شرط خدا براي تحقق اراده اش اشاره كرد و گفت: خداوند تنها سبب حاكميت ديني را مردم مي داند و مي خواهد انقلاب را به دست مردم محقق كند و مردم بايد به حركت در بيايند تا رهبر قيام كند.
سعيدي افزود: تا مردم آماده نباشند رهبر و امام قيام نمي كند و انقلاب اتفاق نمي افتد حتي اگر 2000سال هم عمر كند.
وي بيان داشت: كار ذات باري تعالي توليد ولايت است و كار مردم توليد قدرت كه مي توان 9 دي و 21 بهمن را توليد قدرت براي خدا دانست.
نماينده ولي فقيه در سپاه استان افزود: اگر مردم در صحنه غايب باشند، امام كشته، منزوي و يا غايب مي شود و در اين 1400 سال بعد از پيامبر اين سه حادثه بر ما گذشت چون مردم غايبند.
سعيدي با اشاره به نقش مردم در ظهور امام(عج) گفت: امام وقتي به صحنه بر مي گردد و ظهور مي كند كه مردم ظهور كنند، همان گونه كه در 9 دي و 21 بهمن مردم ظهور پيدا كردند.
وي به تلاش دشمن براي شكستن مقاومت مردم اشاره كرد و گفت: دشمن دو هدف شكستن مقاومت مردم و فشار بر آنها و شكستن مقاومت رهبري را دنبال مي كند و اگر بتوانند مقاومت مردم را بشكنند ممكن است مقاومت رهبري را بشكنند.
نماينده ولي فقيه در سپاه استان افزود: اما اين رهبري حسين وار است كه در دوران اصلاحات در جمع 100 هزار بسيجي فرمودند: اگر اين افراطيون ادامه دهند، صلح امام حسن (ع) در كار نيست، حادثه عاشورا تكرار خواهد شد.
سعيدي ادامه داد: مردم فرمان را از اصلاح طلبان گرفتند و به اصول گرايان دادند تا حادثه عاشورا تكرار نشود.
وي با تاكيد بر ايستادگي ملت ايران در مقابل استكبار گفت: ملت ايران 33 سال مقاومت كرد تا توانست زمينه انقلاب را در مصر و تونس و غيره فراهم كند و بايد بايستد تا خاورميانه را به ظهور وادار كند.
نماینده ولیفقیه در سپاه استان خاطرنشان كرد: ظهور ملت هاي جهان در حد نطفه است كه بايد به حد بلوغ برسد تا زمينه آمادگي را در صحنه بين المللي فراهم كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰