سرنگوني 2 فروند هواپيماي عراق در حمله به فرودگاه همدان در پنجمين روز از هفته دفاع مقدس
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۴۱۱

سرنگوني 2 فروند هواپيماي عراق در حمله به فرودگاه همدان در پنجمين روز از هفته دفاع مقدس

در پنجمين روز از هفته دفاع مقدس 2 فروند هواپيماي ميگ عراقي در حمله به فرودگاه همدان سرنگون شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از همدان، در پنجمين روز از هفته دفاع مقدس كه مصادف با روز جمعه چهارم مهرماه سال 59 بود، علي‌رغم خطر حملات هوايي دشمن، نماز وحدت آفرين جمعه در سراسر استان همدان باشكوه هر چه تمام‌تر برگزار شد و طي آن ائمه جمعه مردم را از عمق وقايع پيش آمده روشن نمودند و آنان را به صبر و مقاومت دعوت كردند.

در اين روز انبوهي از اطلاعيه‌هاي مختلف كه از سوي سازمان‌ها، نهادها، ارگان‌ها و پرسنل ادارات در خصوص آمادگي جهت حضور در جبهه صادر شده بود در رسانه‌ها  اعلام گرديد و همچنين دومين كاروان كمك‌هاي مردمي استان همدان در قالب ده‌ها دستگاه كاميون و وانت به سوي جبهه غرب ارسال شد.

رزمندگان سپاه استان همدان در ادامه عمليات روز گذشته در منطقه سرپل ذهاب در جبهه مياني با دشمن متجاوز بعث درگير شدند و علي‌رغم تعداد قليل نيروهاي خودي، با عقب راندن دشمن، بالغ بر 70 نفر از نيروهاي دشمن را به اسارت درآورده و به عقب انتقال دادند.
 
سيل كمك‌هاي مردمي همچنان در حمايت از فرزندان دلير وطن اسلامي ادامه دارد.
 
در شهر ملاير پس از پايان نماز جمعه مبلغ 500 هزار ريال وجه نقد و در شهر نهاوند نيز يك ميليون ريال كمك‌هاي مردمي جمع آوري شد.

در راستاي حفظ آمادگي، جهت مقابله با اقدامات دشمن بعثي عراق، شوراي تامين شهرستان‌هاي ملاير و نهاوند تشكيل و اطلاعيه‌هايي نيز در اين خصوص جهت آشنايي مردم با اقدامات اين ستادها صادر گرديد.

فرودگاه همدان امروز در اوايل شب دوباره بمباران شد كه خساراتي به باند فرودگاه وارد آمد، در اين حملات دو فروند هواپيمايي ميگ عراق سرنگون شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار