اگر مي‌گفتم مرجعم امام خامنه‌اي است قطعا مرا مي‌كشتند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۶۲۶
یک مبارز بحرینی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اگر مي‌گفتم مرجعم امام خامنه‌اي است قطعا مرا مي‌كشتند

یک مبارز بحرینی گفت: در زندان من را تحت شکنجه‌های شدید قرار داده و مدام می‌پرسیدند: «مرجع تقلید تو کیست؟» که من تقیه کرده و نگفتم امام خامنه‌ای مرجع من است؛ چراکه در آن صورت قطعا من را می‌کشتند.
محمد بوسهیل در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، در حاشیه مراسم «بیداری اسلامی، جوانه دفاع مقدس» تصريح كرد: قبل از انقلاب اسلامی ایران، وضعیت بسیار نابسامانی در کشورهای عربی از جمله بحرین حاکم بود، ولی پس از انقلاب اسلامی ایران، همواره ترس برکناری و از بین رفتن سلسله پادشاهی بر جان حاکم این کشور افتاده است؛ چراکه شهرت آوارگی و بی‌پناهی محمدرضا پهلوی زبانزد است.
 
وي ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران این جرات را به مردم کشور من داده است که برای احقاق حق خود به خیابان‌ها آمده و نظر و خواسته‌هایشان را بیان کنند؛ چراکه در سال‌های قبل هیچ کس در بحرین حتی در ذهن خود نیز جرئت مخالفت با خواسته‌های حاکم ظالم را نداشت.
 
این دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی بيان کرد: فساد حکومت آل‌خلیفه و آل‌سعود کاملا رسمی و فاش می‌باشد و هیچ یک از این خاندان از ابراز آن ترسی ندارد، بلکه در کاخ چند میلیارد درهمی کنار ساحل خود آزادانه هر گناه و جرمی را مرتکب می‌شوند و به هیچ کس نیز اجازه اعتراض را نمی‌دهند.
 
بوسهيل از خاطرات زندان خود نیز سخن به‌میان آورد و گفت: وقتی برای اعتراض علیه حاکم ظالم به خیابان‌ها آمده‌بودیم، من را دستگیر کرده و با وضع نامناسبی به زندان بردند، آن‌جا همه در عجب بودند و می‌گفتند: «آیا به نظر شما معترضان ممکن است این حکومت درهم زده شده و از بین برود، این حکومت خمینی است که از بین خواهد رفت»؛ ولی در حال حاضر همه به این نتیجه رسیده‌اند که حکومت امام خمینی (ره) ماندگار و همیشگی است.
 
وي تصریح کرد: در زندان من را تحت شکنجه‌های شدید قرار داده و مدام می‌پرسیدند: «مرجع تقلید تو کیست؟» که از ترس جان تقیه کرده و نگفتم امام خامنه‌ای مرجع من است؛ چراکه در آن صورت قطعا من را می‌کشتند.
 
این مبارز بحرینی با تاکید بر اینکه اگر امام خمینی(ره) نبود حتی یک شیعه نیز در بحرین وجود نداشت، خاطرنشان کرد: صبر، درایت و حرکت جدی امام خمینی (ره) در راستای بیداری اسلامی که ریشه 150 ساله دارد جان شیعیان بحرینی را تا کنون حفظ کرده است. 
پربازدیدترین آخرین اخبار