کد خبر:۲۰۷۸۰۰
وزير علوم در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاهها:
جامعه دانشگاهي در قبال چاپ كاريكاتور موهن سكوت نخواهد كرد / تاكنون 15 دانشگاه دخترانه تاسيس شده است
وزير علوم در واكنش به كاريكاتور توهينآميز به دفاع مقدس توسط روزنامه شرق گفت: جامعه دانشگاهي در قبال اين اتفاق سكوت نخواهد كرد؛ زيرا دانشجويان عاشق ...
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، كامران دانشجو صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در حرم رضوي گفت: در اين هفته روزنامه اي كه اسم شرقي دارد، اما سياست هاي غرب را دنبال مي كند، سربند رزمندگان كه نماد عشق به امام حسين و اهل بيت است را در قالب كاريكاتوري به عنوان نماد تاريكي نشان داده است كه به طور حتم جامعه دانشگاهي در قبال اين اتفاق سكوت نمي كند.
وزير علوم افزود: هشت سال دفاع مقدس، دفاع از ارزش هاي الهي بوده و شهيدان جان خود را كه بهترين گوهر حيات است، در مسير نهضت انبيا و مهدي موعود نثار كردند.
وي اضافه كرد: در داخل، روزنامه شرق به همه ارزش هاي دفاع مقدس اهانت كرده و در غرب نيز به رسول اكرم (ص) اهانت شده است، در اين راستا ملت، نظام و دانشجويان ولايتمدار كه عاشق حضرت زهرا (س) و امام حسين (ع) هستند، نمي گذارند رسانه اي اين جرات را پيدا كند كه در قالب كاريكاتوري ارزش هاي اسلامي را زير سوال ببرد.
دانشجو بيان داشت: مراجع ذي صلاح بايد با اين موضوع برخوردي كنند كه درس عبرت ديگران شود.
وزير علوم گفت: آمريكا و دنباله روهاي داخلي آن بدانند كه دانشجويان و ملت ايران عاشق امام حسين (ع) و حضرت زهرا (س) هستند.
پيشبيني ميكنيم رتبه توليد علم ايران طي 5 سال آينده در دنيا تكرقمي شود
وي گفت: در پنج سال آينده ايران اين توانايي را دارد كه رتبه كشور را در حوزه توليدات علمي تك رقمي كند.
دانشجو اضافه كرد: در حال حاضر ايران 14 سال زودتر از سند چشم انداز، در منطقه از نظر توليدات علمي مقام نخست را كسب كرده است.
وزير علوم افزود: در حال حاضر ايران از نظر توليد علمي رتبه 16 جهان را داراست.
دانشجو گفت: با الگو گرفتن ازهشت سال دفاع مقدس و جهادگري در حوزه علم و فناوري توانسته ايم در حوزه هايي مانند نانوفناوري، سلول هاي بنيادي، هسته اي و هوافضا به دستاوردهاي مهمي دست يابيم.
وزير علوم گفت: در سال 88 رتبه كشور در حوزه نانوفناوري در جايگاه 16 قرار داشت كه در سال 90 رتبه كشور در اين حوزه به جايگاه هشتم رسيد.
وي گفت: در حوزه سلول هاي بنيادي نيز ايران در سال 88 رتبه 27 را داشت كه در سال 90 به رتبه 18 دست يافت.
رشد 60 درصدي پذيرش دانشجوي دكترا در كشور
دانشجو گفت: طي سال هاي اخير تعداد پذيرش دانشجوي دكترا در كشور 60 درصد افرايش يافته است.
وزير علوم افزود: همچنين تعداد پذيرش دانشجويان كارشناسي ارشد در دانشگاه هاي كشور 100 رشد داشته است.
وي با اشاره به پذيرش 12 هراز عضو هيئت علمي جديد در دانشگاه ها گفت: اين امر باعث مي شود تا جهش و رشد علمي كشور همواره ادامه داشته باشد.
دانشجو افزود: در سال جاري آزمون نيمه متمركز دكترا تخصصي تر شده و به عدالت آموزشي نزديك مي شود.
وزير علوم با اشاره به بازنگري 400 سرفصل درسي در حوزه علوم انساني گفت: از اين تعداد 100 سرفصل تغيير داده شده و براي اجرا به دانشگاه ها ابلاغ شده است.
وي اضافه كرد: در حال حاضر 15 دانشگاه دخترانه در كشور تاسيس شده كه براي اين دانشگاه ها اعضاي هيئت علمي مورد نياز جذب گرديده است.
جامعه دانشگاهي از حق مسلم ملت ايران كه پيشرفت علمي است كوتاه نميآيد
دانشجو گفت: محال است جامعه دانشگاهي از حق مسلم ملت ايران كه پيشرفت علم و فناوري است، كوتاه بيايد.
وزير علوم با بيان اينكه ما علم را براي تعالي بشريت مي خواهيم، افزود: اگر نياز باشد جامعه دانشگاهي دوباره عاشورايي را به ارمغان مي آورد و پوزه استكبار را به زمين مي زند.
وي اضافه كرد: دانش هسته اي در ايران بومي شده است و هيچ كس نمي تواند جلوي ما را بگيرد.
دانشجو بيان داشت: اگر در علم و فناوري حرفي براي گفتن نداشتيم، نمي توانستيم در مذاكرات خود موفق باشيم؛ زيرا علم و دانش بومي و فناوري موجب شده تا در مذاكرات مقتدرانه جلوي خواسته هاي نامشروع بايستيم.
جامعه دانشگاهي در تحمل سختيها الگو خواهد بود
وزير علوم با اشاره به تحريم هايي كه عليه كشور وجود دارد، گفت: جامعه دانشگاهي در تحمل سختي ها، براي ملت ايران الگو است.
وي گفت: استادان و اعضاي هيئت علمي در اين راستا از هزينه هاي اضافي در دانشگاه ها جلوگيري مي كنند.
دانشجو تصريح كرد: دانشجويان، انقلابي گري را افتخار مي دانند و اين انقلابي گري را در تقابل با تحريم ها عليه كشور تعريف مي كنند نه در تقابل با مديريت دانشگاه.
وزير علوم با بيان اينكه دانشگاهيان مرز خود با دشمن را شفاف مشخص مي كنند، گفت: جامعه دانشگاهي چشم طمع دشمن را كور كرده و اجازه نمي دهد آنها در نقشه هاي خود موفق شوند.
وي گفت: دانشگاهيان رسانه هايي كه سياه نمايي مي كنند، به فرمايش مقام معظم رهبري، به عنوان رسانه هاي صهيونيستي مي شناسند.
دانشجو اضافه كرد: مديران دانشگاه ها شرايطي را فراهم كنند كه همه افراد بتوانند در چارچوب قانون در دانشگاه صحبت كنند، اما دانشگاه سكوي تبليغات براي كسي نيست و نمي تواند محل ميتينگ هاي تبليغاتي باشد.
وزير علوم گفت: افرادي كه مي خواهند در دانشگاه ها صحبت كنند بايد حرف علمي بزنند و در خصوص دانشگاه اسلامي و علوم انساني صحبت نمايند.
وي گفت: ايجاد هيجانات كاذب از طرح هاي دشمن است كه مي خواهد آن را اجرا كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰