کد خبر:۲۰۷۸۱۴
در آستانه حضرت سید علاء الدین حسین(ع) صورت گرفت؛
اعلام انزجار جامعه قرآنی شیراز از اهانت کنندگان به ساحت پيامبر(ص)
جامعه قرآنی شیراز با تجمع در آستانه خضرت سید علاء الدین حسین(ع) از اهانت کنندگان به ساحت رسول الله با فریاد «لبیک یا رسول الله» اعلام انزجار کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، جامعه قرآنی شیراز عصر روز گذشته با تجمع در آستانه خضرت سید علاء الدین حسین(ع) از اهانت کنندگان به ساحت رسول الله با فریاد «لبیک یا رسول الله» اعلام انزجار کردند.
استادان، مربیان، حافظان و قاریان قرآن کریم در این گردهمایی که «نغمه های آسمانی در مدح رسول اعظم (ص)» نام داشت، اعتراض خود را به هتک حرمت ساحت نبی اکرم (ص) ابراز کردند.
گروه های تواشیح مصباح الهدی، معراج، طه و رضوان در این گردهمایی به اجرای برنامه پراختند.
بنابراین گزارش، يكبار ديگر دست پليد شيطاني از آستين ايادي صهيونيزم و استكبار درآمد و با بيحيايي تمام و ديوانهوار با اهانت به ساحت شريفترين، امينترين، مهربانترين، پاكترين مخلوقات الهي، ماهيت پليد و شيطاني خود را به نمايش گذاشت و ننگ و ذلت ابدي را براي خود ثبت نمود.
اهانت به اسوه تمامي حسنها و برگزيده تمامي آدميان كه خداوند متعال او را صاحب خلق عظيم دانسته و به مصداق «لولاك لما خلقت الافلاك» او را بهانه خلقت ناميده است، اهانت به قرآن است كه ميفرمايد: «لقدكان لكم فيرسول الله اسوه حسنه لمن كان يرجوا الله و اليوم الاخر و ذكر الله كثيرا» و اهانت است به شعور يك و نيم ميليارد مسلمان و ميلياردها انسان آزاده ديگري كه در طول تاريخ اين انسان والا و بهانه خلقت را به نيكيهايش و مهرباني و محبتش ستودهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰