پیگیر راه‌اندازی رشته علوم و معارف دفاع مقدس در مقطع کارشناسی هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۸۳۸
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس:

پیگیر راه‌اندازی رشته علوم و معارف دفاع مقدس در مقطع کارشناسی هستیم

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس کشور گفت: در حال پیگیری راه‌اندازی رشته علوم و معارف دفاع مقدس در مقطع کارشناسی هستیم و هم اینک جدول برنامه درسی آن نهایی شده و در انتظار تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، هادی مرادپیری امروز در نشستی خبری در باشگاه فرهنگیان شیراز تصریح کرد: با هدف انسجام و جلوگیری از تحریف مطالب مربوط به دوران دفاع مقدس، تربیت راویان این حماسه در دستور کار این پژوهشگاه قرار دارد.
 
وی با بیان اینکه تربیت این راویان در قالب برگزاری دوره های کوتاه مدت صورت خواهد گرفت، افزود: واحدهای درسی تخصصی «جغرافیا و دفاع مقدس» و «ادبیات و دفاع مقدس» نهایی شده است و پس از تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در مقطع کارشناسی ارشد تدریس می شود و امیدواریم این شورا در دو ماه آینده، این واحدهای درسی تخصصی را تصویب کند.
 
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس کشور بیان داشت: واحد درس اختیاری «آشنایی با دفاع مقدس» از سال 1387 و فقط در مقطع کارشناسی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور تدریس می شود که تا کنون 340 هزار دانشجو در کلاس های مربوط شرکت کرده اند.
 
مرادپیری با بیان اینکه استان فارس به لحاظ ارایه درس «آشنایی با دفاع مقدس» در رده دوم کشور قرار دارد، گفت: تنها در نیمسال تحصیلی گذشته، حدود 8100 نفر این واحد درسی را با موفقیت در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی فعال در استان فارس گذرانده اند.
 
وی بیان داشت: داشتن سابقه حداقل شش ماه حضور در جبهه و دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی ارشد، شرط پذیرش استاد برای تدریس واحد درسی «آشنایی با دفاع مقدس» است.
 
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس کشور ادامه داد: همچنین در حال پیگیری راه اندازی رشته علوم و معارف دفاع مقدس در مقطع کارشناسی هستیم و هم اینک جدول برنامه درسی آن نهایی شده و در انتظار تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
 
مرادپیری تصریح کرد: این پژوهشگاه درصدد انتشار فصلنامه ای علمی- پژوهشی با عنوان «مطالعات دفاع مقدس» است و بالاترین درجه علمی برای استادان دانشگاه ارایه کننده مقاله در این زمینه، درنظر گرفته شده است.
 
وی با اشاره به رونمایی از جلد اول دایرة المعارف دفاع مقدس در سال گذشته گفت: جلدهای دوم و سوم این دایره المعارف در حال چاپ است و امیدواریم در آینده نزدیک در دسترس همگان قرار گیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار