کد خبر:۲۰۷۹۳۶
نماینده ولی فقیه در بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری:
ولایتپذیری خصوصیت برجسته رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بود
نماینده ولی فقیه در بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری گفت: ولایتپذیری از خصوصیات برجسته رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحمیلی به شمار میرود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، حجت الاسلام محمدعلی فتاحیان امروز در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، تواضع و فروتنی را از ویژگی های رزمندگان اسلام برشمرد و تصریح کرد: بچه های جنگ همه در یک عرض بودند، از فرمانده تا نیروی عادی همه در یک سطح بودند و منیت وجود نداشت.
وی افزود: ارتباط قوی و معنوی با خدا و اهل بیت (ع) از دیگر صفات رزمندگان اسلام بود و شهدا و ایثارگران در آن دوران با نماز شب و ارتباط با اهل بیت(ع) به پیروزی می رسیدند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی چهارمحال و بختیاری با ذکر خاطراتی از ارتباط معنوی شهدا با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بیان داشت: ولایت پذیری از دیگر خصوصیات برجسته رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحمیلی به شمار می رود.
فتاحیان تاکید کرد: امروز نیز اگر بخواهیم در راستای مقابله با جنگ نرم دشمنان کار فرهنگی انجام دهیم، باید این خصوصیات را در خود و جامعه زنده و نهادینه کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰