کد خبر:۲۰۸۱۷۰
برجی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
هنوز هیچ جوابی از وزارت خارجه براي رفتن به ميانمار دریافت نکردهام
برجی، مستندساز گفت: بعد از دو ماه درخواست کتبی برای رفتن به میانمار، هنوز هیچ جوابی از وزارت خارجه دریافت نکردهام.
رضا برجی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص ساخت مستندی از مسلمانان میانمار گفت: هنوز وزارت خارجه در خصوص درخواستی که دو ماه قبل داده ام، هیچ جوابی به من نداده است.
وی افزود: من حتی در درخواست کتبی خودم اعلام کردم که حاضرم تنهایی برای ساخت مستند به کشور میانمار بروم، اما هیچ گونه عکس العملی از وزارت خارجه ندیدم.
این مستندساز گفت: تا زماني كه جواب کتبی وزارت خارجه مبني بر اينكه آیا می توانم دو نفر را با خودم به این سفر ببرم، دريافت نكنم، اقدامی نمی کنم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.