دانشگاهیان خط مقدم دفاع از آرمان‌ها و اصول اسلامی باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۸۲۹۲
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی سمنان:

دانشگاهیان خط مقدم دفاع از آرمان‌ها و اصول اسلامی باشند

مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی استان سمنان با اشاره به اينكه دانشگاهیان امروز باید خط مقدم دفاع از آرمان‌ها و اصول اسلامی باشند، گفت: آنها بايد حضوری موثر در عرصه‌های دانشگاهی خود داشته باشند.
محمدتقی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در سمنان، تصريح كرد: حربه ابداعی دشمن امروز در اهانت به مقدسات مسلمانان کلید خورده است و سردمداران مستکبر دنیا بعد از تحریم های پی در پی اقتصادی و سیاسی، امروز باورها و اعتقادات را نشانه رفته اند، بی خبر از اینکه به قول شهید بهشتی «ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد» و بارها اثبات کرده اند که جوهره دینی و غیرت و شجاعت ایرانیان از صدراسلام تا کنون شهره عام و خاص بوده است در عرصه های نبرد نظامی، ترور، تهدید و تحریم هیچ گاه نهراسیده، بلکه با استعانت از خداوند متعال و تدبیر و تلاش علمی در گذرگاه ها مشکلات را یکی پس ازدیگری گذزانده است.
 
مسئول واحد خواهران سازمان بسیج دانشجویی سمنان ادامه داد: ملت ایران با هدایت و رهبری ولایت فقیه توانسته خواب های دیده شده استکبار را پنبه کنند، امروز پدیده ضد حقوق بشر در جوامع آمریکایی خروش مردمان آزاد اندیش را در بیداری و نهضت جهانی ضد سرمایه داری به دنبال داشته، دشمن زبونی که در پناه لابی صهیونیسم آخرین تلاش های خود را برای بقای حیات نحس خود انجام می دهد، اهانت به شریف ترین انسانها، پیامبر خوبی ها، مظهر عطوفت و رحمت، او که ختم همه شریعت ها بود، او که عیسی و موسی به او افتدا می کنند، روز عزای همه آزادگان جهان بویژه مسلمانان است.
 
وي در بیان ضرورت حضور در راهپیمایی علیه این دشمنان گفت: واجب است به داد خواهی از اهانتی که به ختم پیامبران،  اکمال الدین مسلمانان شده به پا خیزیم، رخت سیاه به تن کرده و علیه این اقدام موهن تا عذرخواهی این عوامل صهیونیستی و به سزای عمل ننگین رساندن این مزدور آمریکایی از پای ننشینیم و ضرورت حضور بر کسی پوشیده نیست، و این حضور حماسی شریان نهضت های بیداری  را پر خروش تر، و وصال بهار امید را پدیدار تر می سازد.
 
مسئول واحد خواهران بسیج دانشجویی سمنان دانشگاهیان را خط مقدم دفاع از آرمان ها و اصول اسلامی خواند و افزود: دانشجوی مسلمان بايد هر چه در توان دارد از حیث فرهنگی، بیانیه، ارسال نامه سرگشاده به سازمان ملل و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را در طبق اخلاص گذاشته و حضوری موثر در عرصه های دانشگاهی خود داشته باشد.
 
محمدتقي در پایان خاطرنشان کرد: دشمنان در سناریوی جدید خود متن اسلام را نشانه رفته اند، تا ضمن جریحه دار کردن مسلمانان و با استفاده از بوق های تبلیغاتی خود فکر و اندیشه مسلمانان را بد جلوه دهند و این اولین و آخرین اهانت آنان نیست، بلکه این نسل شیطانی فرزند خوانده ابلیس بزرگند تا بتوانند نسل بشر را به گمراهی بکشانند.
پربازدیدترین آخرین اخبار