نسبت جمعیت شهرها به کل جمعیت به 90 درصد خواهد رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۰۲۷
شهردار مشهد:

نسبت جمعیت شهرها به کل جمعیت به 90 درصد خواهد رسید

شهردار مشهد با بیان اینکه امروز نسبت جمعیت شهری به کل جمعیت 72درصد است گفت: پیش بینی می شود نسبت جمعیت شهرها به کل جمعیت به 90 درصد نیز خواهد رسید.  
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد پژمان صبح امروز در مراسم افتتاحیه دفتر آسیایی صندوق جهانی توسعه شهرها در مشهد، با بیان این که امروز با رشد شهرنشینی در جهان مواجه هستیم و این رشد در کشورهای درحال توسعه بیشتر است، تصریح کرد: طی چهل سال گذشته نسبت شهرنشینی به کل جمعیت از 30 درصد به 72 درصد رسیده است و پیش بینی می شود که این نسبت به 90 درصد نیز برسد.

وی بابیان این که این رشد باعث ایجاد شهرهای بزرگ و کلان شهرهای شده است و اداره این شهرها از پیچیدگی مدیریت خاصی برخوردار است،ادامه داد: شهرداری ها هر روزباید بیشتر از گذشته توانمند شوند تا موفق به ارائه خدمات به شهروندان شده و در وهله ی اول رضایت مندی مردم را افزایش بدهند و در مرحله بعد سبب رونق یافتن زندگی مردم و شهر شود.

شهردار مشهد بااشاره به لزوم استفاده از دستاوردها و تجربه های شهرهای بزرگ جهان بیان داشت: انجمن جهانی مترو پلیس و یو سی ال جی شکل گرفته است تا شهرداری ها دور هم جمع شوند و با تبادل نظر و تجارب بتوانند راه کارهای بومی متناسب خودشان را پیدا کنند و این انجمن با فعالیت های مستمر خودش پشتیبانی فکری از اعضای خواهد کرد.

پژمان با بیان این که یکی از مشکلات شهرداری ها تامین مالی پروژه هاست،گفت:از آنجائی نمی شود همه ی منابع را به طور مستقیم از منابع تامین می کرد، سازکاری مناسبی را پیدا کردیم تا از این مسیر شهرداری از طریق آن بتوانند منابع مالی را به دست آورند.

وی ادامه داد: بنابراین در سال 2009 در انجمن متروپلیس تصمیم گرفته شد و مصوب شد تا این صندوق از شهرداری ها پشتیبانی کرد.

شهردار مشهد بیان داشت: اگر پروژه ای درست تعریف شد و منابع آن تامین شده باز هم در اجرا محدودیت هایی وجود دارد که با این صندوق و انجمن و پشتیبانی فکری اجرائی می شود.

پژمان با بیان این که صندوق جهانی توسعه شهرها حل مشکلات اجرائی و مالی را هدف گذاری کرده است، تصریح کرد: امروز بر اساس مصوبه هیئت مدیره ،دفتر آسیایی این صندوق در مشهد افتتاح می شود و از شهرهای مختلف عضو گیری خواهد کرد تا با ارائه خدمات رفاه وآسایش رادر اختیار شهروندان مان بگذاریم.

وی در خصوص نحوه عملکرد این صندوق بیان داشت: این صندوق با هدف شناسایی منابع مالی و سرمایه گذاری تاسیس شده و با معرفی و تایید این صندوق است که شهرها می توانند از منابع مالی بانک ها و موسسات استفاده کنند.

شهردار مشهد بابیان این که این صندوق با کارشناسی ودقت پروژه های شهری را بررسی و بعد معرفی می کند، تصریح کرد:امیدواریم با تشکیل و استقرار دفتر آسیایی توسعه شهری، سرمایه گذاری در شهر مشهد برای پروژه های شهری تسهیل تر شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار