آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۰۸۵
مسئول ستاد چهارمين همايش ملي طب كل‌نگر:

دانشگاه آن‌طور كه بايد پاي كار طب سنتي نبودند

مسئول ستاد چهارمين همايش ملي طب‌ كل‌نگر از اينكه دانشگاه‌ها آن‌طور كه بايد پاي كار طب سنتي نبودند، انتقاد كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، محمدرضا كريمي امروز در همايش ملي طب كل‌نگر در دانشگاه فردوسي مشهد گفت: هدف ما و برخي از سازمان‌ها در زمينه طب سنتي است اما نحوه بيان ما متفاوت است چرا بايد سازمان نظام پزشكي برنجد كه در اين زمينه از ما عقب افتاده است.
 
مسئول ستاد چهارمين همايش ملي طب‌ كل‌نگر با انتقاد از اينكه دانشگاه‌ها آن‌طور كه بايد پاي كار طب سنتي نبودند، گفت:  ما وقتي كه دانشگاه‌هاي كه ادعاي متولي بودن بهداشت و سلامت را مي‌كنند نامه‌ داديم در عمل از آنها چيزي نديديم و آن‌طور كه بايد پاي كار نيامدند.
 
وي با بيان اينكه ما از طب كل‌نگر غافل شديم تأكيد كرد: بايد در اين زمينه يك بسيج همگاني صورت گيرد.
 
مسئول ستاد چهارمين همايش ملي طب‌ كل‌نگر با اظهار تأسف از اينكه ما كارگاه آموزش و پژوهش در طب سنتي را برگزار كرديم كه با استقبال خوبي مواجه نشده است، گفت: ما انتظار بيشتري داشتيم كه از اين كارگاه‌ها استقبال شود ما هم‌اكنون كارگروه طب سنتي را با حمايت مسئولان در خراسان رضوي تشكيل داده‌ايم.
 
كريمي با اشاره به خدمت دانشمندان در عرصه بهداشت و سلامت گفت:  ما از ديدگاه اسلام رواياتي داريم كه براي هر نوع بيماري 70 روش و دارو را برمي‌شمرد؛ وقتي مي‌گوييم طب كل‌نگر يعني 300 روش درمان مطرح است.
 
وي افزود: اين امر فقط به منحصر به داروهاي شيمايي و گياهي نيست بلكه از كليه پتانسيل موجود در جامعه براي ارتقاي سلامت و درمان بيماري مردم استفاده مي‌شود.
 
مسئول ستاد چهارمين همايش ملي طب‌ كل‌نگر با اشاره به اينكه سازمان بهداشت جهاني 20 سال پيش طب كل‌نگرا را مطرح كرد چون وزنه درمان يك‌طرفه شده بود، بيان داشت: از ابتداي دنيا كه درمان و سلامتي همراه بشر بوده است خيلي از انسان‌ها براي علم‌العلاج و درمان بيماري‌ها تلاش كردند كه در اين بين بررسي علم طب در مكتب اسلام نشان مي‌دهد كه اين دين تأثير بسيار زيادي در ارتقاي سلامتي بشر داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار