خروش دانشگاهیان‌دانشگاه‌آزاد‌بابل در اعتراض به‌هتک‌حرمت‌پيامبر(ص)
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۲۲۷

خروش دانشگاهیان‌دانشگاه‌آزاد‌بابل در اعتراض به‌هتک‌حرمت‌پيامبر(ص)

دانشگاهیان دانشگاه آزاد بابل با برپایی راهپیمایی اعتراض خود را به ساخت فیلم موهن به ساحت پیامبر اسلام (ص) اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد بابل با شرکت گسترده در این تجمع صبح امروز با سردادن «شعارهای الله اکبر»، «وای اگر خامنه‌ای اگر حکم جهادم دهد لشکر دشمن نتواند که جوابم دهد»، «محمد رسول الله» این اقدام را محکوم کردند.

راهپیمایان همچنین با شعارهای نظیر «توهین به ساحت نبی، توهین به کل انبیاء است»، «سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن» و «توهین به ساحت نبی، توهین به مسلمین است»، «خون محمدی به خوش آمده»، انزجار خود را اعلام کردند و سکوت کشورهای مسلمان در قبال این رفتار را محکوم کردند.

‌در ادامه راهپیمایان با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» و ‌«مرگ بر اسرائیل»، خواستار برخورد با مسببان این اهانت شدند.

حجت الاسلام حسن فلاح، رئیس شورای شهر بابل در جمع تجمع کنندگان به بیان اهداف، حرمت شکنی و اسلام ستیزی استکبار جهانی از ساخت و انتشار فیلم موهن در اهانت به رسول گرامی اسلام و وظیفه مسلمانان درمقابله با این نوع حرکات در عصر بیداری اسلامی جهان پرداخت و گفت:بزرگ ترین شاهکار و معجره خلقت وجود مقدس و نازنین نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص)است؛ لذا بزرگ ترین شاهکار رسول گرامی اسلام پرورش شخصیت های همچون حضرت علی (ع) است.

وي افزود: به اعتقاد دوست و دشمن اثر بخش ترین شخصیت در طول تاریخ بشری پیامبر گرامی اسلام است که روح و جان به جهانیان بخشید و سر لوحه همه شخصیت هاست.

عضو هیئت علمی واحد بابل به اسلام هراسی رژیم غاصب صهیونیست و آمریکا و فرانسه اشاره کرد و بیان داشت: تا زمانی که قرآن کریم، کعبه و نام مبارک و اندیشه های حضرت محمد(ص) زنده است یقینأ مسلمانان پیروز خواهند شد.

فلاح تأکید کرد: مشکلات، اعتقادات دینی و مذهبی جهانی زمانی به سعادت خواهد رسید که جهانیان به اسلام  و اندیشه های رسول اکرم (ص) روی آورند.

در پایان این تجمع بیانیه مشترک تشکل های سیاسی –مذهبی اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در اعتراض به ساخت فیلم موهن به ساحت پیامبر اعظم(ص) نيز قرائت شد.

در بخشي از اين بيانيه آمده است:  اهانت به ساحت پاکترین و مقدس ترین چهرتاریخ بشریت نبی مکرم (ص) لکه ننگ دیگری بر پرونده سیاه صهیونیسم بین المللی و حامیان غربی آن افزوده است و قلب همه طالبان حق و عدالت را به درد آورده است، بی شک این عمل ننگین، عکس العملی شتاب زده به موج بیداری اسلامی در جهان و طراحی صحنه ای دیگر برای انحراف کشاندن افکار عمومی غرب از بحران های روزافزون درونی کشورهای غربی و صهونیسم می باشد، غافل از اینکه شعله های عشق و ارادت به ساحت حضرت ختمی مرتبت روز به روز در حال زبانه کشیدن است و در آینده نه چندان دور تمامی بنیان های استکبار را در جهان اسلام به لرزه در خواهد آورد.

اين بيانيه خاطرنشان كرده است: ما اساتید، کارکنان، دانشجویان دانشگاه آزاد واحد بابل ضمن محکومیت این اقدام نفرت انگیز را، بار دیگر با آرمان های بنیان گذارجمهوری اسلای ایران حضرت امام خمینی (ره) و منویات مقام معظم رهبری و شهداء دفاع مقدس از ساحت پیامبر اسلام تجدید میثاق كرده و خواهان مجازات عاملان و حامیان تهیه این فیلم موهن هستیم. 
پربازدیدترین آخرین اخبار