کد خبر:۲۰۹۴۱۰
راهپيمايي دانشجويان همدانی در حمايت از ساحت پيامبر (ص)
دانشجويان استان همدان امروز در راهپيمايي با عنوان «از حرم تا حرم» به حمايت از ساحت مقدس رسول اكرم (ص) فرياد «لبيك يا رسولالله» سر دادند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از همدان، دانشجويان سراسر استان همدان همگام با مردم دارالمومنين همدان در راهپيمايي از حرم حضرت امامزاده عبدالله (ع) اين شهر تا حرم شاهزاده حسين (ع) عموي بلافصل حضرت وليعصر (ع) شركت كرده و خشم و انزجار خود را از دشمنان اسلام و اهانتكنندگان به ساحت مقدس پيامبر مهربانيها اعلام كردند.
دانشجويان با در دست داشتن پارچه نوشته و پرچم مزين شده به نام مبارك رسولالله در حمايت از اسلام و پيامبر خدا فرياد زدند.
در اين راهپيمايي تشكلهاي مختلف دانشجويي از جمله بسيج دانشجويي دانشگاهها، جامعه اسلامي دانشگاهها، بسيج اساتيد، روساي دانشگاهها و كاركنان همراه و همگام مردم همدان حضور داشتند.
تعدادي از دانشجويان دختر و پسر در اين راهپيمايي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در همدان، در حالي كه «فرياد اللهاكبر»، «مرگ بر آمريكا»، «مرگ بر اسرائيل» و «لبيك يا رسولالله» سر ميدادند اعلام كردند تا آخرين قطره خون در راه اسلام و در عرصههاي گوناگون تلاش ميكنند و همواره تحت امر مقام معظم رهبري هستند.
لازم به ذكر است، در پايان اين راهپيمايي و در تجمع بزرگ مردم همدان در صحن حرم شاهزاده حسين (ع) بيانيهاي در محكوم كردن ساخت فيلم موهن و انتشار كاريكتاتور موهن توسط آمريكا و اسرائيل قرائت شد و حاضران با فرياد «اللهاكبر» بندهاي اين بيانيه را تاييد كردند و خواستار برخورد با عوامل اين اقدام شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰