گردهمایی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های شرق کشور در بیرجند برگزار می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۹۴۸۳
آبان ماه امسال

گردهمایی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های شرق کشور در بیرجند برگزار می شود

گردهمایی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های شرق کشور آمان ماه امسال در بیرجند برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند،علی محمد گلستانی فرد، معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی امروز در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: گردهمایی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های شرق کشور آبان ماه امسال در بیرجند برگزار می شود.
 
گلستانی فرد ادامه داد: این گردهمایی به منظور همکاری بیشتر در جهت کاهش قاچاق کالا و ارز و ایجاد تبادل نظر و شناسایی مشکلات قاچاق کالا و ارز در استان برگزار می شود.
 
وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیازمند همکاری استان های همجوار است، ادامه داد: این گردهمایی با حضور استان های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مصرف کالای ایرانی، ایجاد اشتغال ایرانی را در بردارد، تصریح کرد: صدا و سیمای استان با ساخت تیزر و انیمیشن و ... مردم را به سمت استفاده از کالای ایرانی تشویق کند.

گلستانی فرد به اجرای طرح شبنم در استان اشاره کرد و گفت: در این راستا تدابیر ویژه ای برای برخورد با قاچاق کالا و ارز پیش بینی شده است.

وی استفاده از تولیدات داخلی را مهمترین هدف طرح شبنم عنوان کرد و گفت: اجرای موفق این طرح نیازمند همکاری همه مردم و مسئولین است.
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی به خرید و فروش سوخت توسط مرزنشینان استان اشاره کرد و اظهار داشت: بدلیل تاثیر خرید فروش سوخت در زندگی مردم روستاهای مرزی استان باید مبارزه با این پدیده در آن مناطق طوری مدیریت شود که به اقتصاد آنها ضربه ای وارد نکند.
پربازدیدترین آخرین اخبار