کد خبر:۲۰۹۴۸۸
پروفسور بوداغی:
استفاده از ظرفیت ها و تولیدات داخل یکی از راهکارهای دور زدن تحریم هاست
دانشمند هسته اي ايراني-آلماني استفاده از ظرفیت ها و تولیدهای داخل را یکی از راهکارهای دور زدن تحریم هاست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، پروفسور فریدون بوداغی عصر امروز در نشست بصیرتی که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد با اشاره به تمدن چندین هزار ساله ایران اظهار داشت: هرگاه ایرانیان از فرهنگ اصیل خود دور افتاده و آن را فراموش کردند کشورهای دیگر خواهند توانست بر آنها غلبه کنند.
وی با اشاره به ورود فرهنگ منفی غرب در ایران گفت: یکی از اهداف اصلی صهیونیسم ها ورود فرهنگ های نادرست و منفی غرب به ایران در جهت منحرف نمودن نوجوانان و جوانان ایرانی است.
دانشمند هسته اي ايراني-آلماني با بیان اینکه فرهنگ بنای هر جامعه ای است، افزود: باید در همه امور فرهنگ سازی شود زیرا یکی از عامل موفقیت کشورهای اروپایی ریشه در فرهنگ آنان دارد.
بوداغی به شرایط اقتصادی و گرانی در ایران اشاره کرد و گفت: اگر بهترین اقتصاد را داشته باشید و فرهنگ را از دست بدهید همه چیز را از دست میدهیم چون فرهنگ بنای هر جامعه است و باید برای آن فکری شود.
وی با بیان اینکه نابودی ایران و اسلام اصلی ترین هدف آمریکا و صهیونیسم از تحریم هاست، تصریح کرد: استکبار جهانی پس از شکست در جنگ سخت و نرم با به راه انداختن تحریم ها علیه ایران بدنبال نابودی اسلام است و دست یابی به انرژی هسته ای ایران تنها بهانه ای بیش نیست.
دانشمند هسته اي ايراني-آلماني با بیان اینکه در غرب هیچ گونه آزادی بیان وجود ندارد، گفت: در کشورهای اروپایی و آمریکایی تلفن را که برمیدارید به وسیله سازمان جاسوسی مخابراتی آمریکا کنترل میشود و تمام صداها یک سال آرشیو میشود این چنین چیزی در ایران وجود ندارد.
بوداغی با بیان انیکه در شرایط کنونی باید دست به دست هم بدهیم و فرهنگ کشورمان را دوباره احیا کنیم، اذعان داشت: اگر سه سال قبل رهبری نبود کشور از دست می رفت و این نشان میدهد باید به داشتههای خود افتخار کنیم.
وی با تاکید بر جدی گرفتن اثرات نفوذ صهیونیستها گفت: باید آموزشها و فرهنگسازی در میان نسل جوان را توسعه دهیم.
دانشمند هسته اي ايراني-آلماني در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که آیا شما جز فرار مغزها هستید گفت: قبل از انقلاب دلیلی که باعث شد به خارج از کشور بروم، نبود دانشگاهها و مراکز علمی در مازندران بود، تنها دانشکده آن زمان دانشکده کشاورزی ساری بود و چون دوست داشتم فیزیک هستهای تحصیل کنم این امکانات نبود به خارج از کشور رفتم.
بوداغی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان که آیا نگاهی که غرب و کشورهای غربی به ایران دارند واقعا چیزی است که رهبران این کشورها میگویند؟ افزود: آنچه سران کشورهای غربی میگویند با آنچه مردمانشان اعتقاد دارند صددرصد متفاوت است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدام صهیونیست ها در عادی سازی ورود هورمون هم جنس بازی به صنایع غذایی کشورها گفت: این کار در جهت مثلا ژامبون به معنای ران خوک است در حالی که در ایران ما ژامبون مرغ و یا ژامبون گوشت بیان میکنیم و حالا اگر روزی ژامبون خوک هم وارد بازار شود راحت میگوییم ما که تا دیروز ژامبون میخوردیم حالا فرق چندانی ندارد.
دانشمند هسته اي ايراني-آلماني با بیان اینکه با بهرهگیری از نخبه ها می توانیم تحریمها را دور بزنیم گفت: در شرایط کنونی باید با شناسایی این ظرفیتها و به کارگیری آنها در برابر دشمن بایستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.