کد خبر:۲۰۹۸۱۶
رونمايي از تمثیل 8 شهید دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشكي مشهد
تمثیل 8 شهید دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور دانشجویان و رئیس اين دانشگاه رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ظهر امروز با حضور کثیری از دانشجویان دانشکده پرستاری، شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و احراری مدیر کل بنیاد و حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس تمثیل 8 شهید دانشکده پرستاری رونمایی شد.
شبستری ابتدای این مراسم رونمایی در توصیف جهاد علمی گفت: علم در درجه اول علمی است که منجر به شتافت و معرفت بیشتر شود این معرفت مورد نیاز جامعه امروز ماست.
وی با اشاره به شهدای علمی فعلی کشور گفت: این شهدا و گروه های علمی از دیروز تا امروز در زمینه شتافت و معرفت الهی در حال حرکت هستند، شهید محراب خوانی که هم دوره من در دانشکده داروسازی بود اولین شهید دانشگاه علوم پزشکی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علم برای رفع نیاز جامعه باید باشد تصریح کرد: امروز 97درصد مواد اولیه داروها را نیز در کشور تولید می کنیم.
شبستری تاکید کرد: بحث جهاد علمی رفع نیاز های علمی و تولید معرفت است.
در ادامه این مراسم سید احمد حسینی مسئول بسج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به ارائه گزارش از فعالیت های این حوزه بسیج دانشجویی در عرصه دفاع مقدس پرداخت.
شهید حبیب الله شكوهی، حسين قلی نیا، احمد پور علی جعفری، حسين تقوایی، محمد علی خیامی، بیژن شیخ پور و علی نجفی 8 شهید دانشکده پرستاری بودند که با مارش نظامی از تمثیل آن ها رونمایی شد.
لازم به ذکر است این مراسم با حضور خانواده برخی از شهدا برگزار شد و این تمثیل ها بر رو دیوار ورودی دانشکده پرستاری مشهد و در معرض دید عموم قرار گرفت.
این تمثیل ها که به رنگ پلاستیک و مزین به پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی است توسط احمد منصوب خلق شده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰