کد خبر:۲۰۹۸۳۰
دانشجویان بسیجی خراسان شمالی در بیانیهای:
تا آخرین نفس پیرو خط ولایت هستیم
بسیج دانشجویی خراسان شمالی به مناسبت سفر رهبر معظم انقلاب با صدور بیانیه ای اعلام کرد تا آخرین نفس از ولایت و آرمان های انقلاب دفاع خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بجنورد در ابتدای این بیانیه با دعوت از حضور مردم از قول آیت الله بهجت آمده است: مردم اگر می دانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمی نشست.
این بیانیه می افزاید: سال های طولانی شدن انتظار، عطش دیدار را افزون ساخته و قلب های خشکیده ما، چون کویری تشنه منتظر باران است. ایام وصال نزدیک است تا چون زلال کوثر، تشنگی دیرینه را فرو نشاند.
در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون که پس از سالها انتظار، استان خراسان شمالی میزبان قدوم آسمانی مردی از تبار نور و روشنی است که بهار را برای شهرمان به ارمغان خواهد آورد، دانشجویان بسیجی به شکرانه این نعمت عظیم سر سجده به درگاه الهی فرود آورده و از آستانش مسئلت دارند که توفیق بهره گیری از فیض اکمل حضور آن رهبر فرزانه را به ما عنایت فرماید.
بیتردید دانشجویان ولایتمدار و پرشوراستان خراسان شمالی که سالهاست منتظرند تا غبار قدوم پیشوای عارفان را توتیای چشمهای به راه دوخته خود کنند، با حضوری حماسی و سراسر شکوه تجدید بیعتی شگفتانگیز با آرمانهای معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی رحمت الله علیه خواهند کرد.
باشد که با حضور حماسی خود به استقبال سلاله پاک و طاهر رسول الله (ص)و نائب بر حق امام زمان (عج)رفته و به همگان اعلام می داریم که تا آخرین نفس پیرو خط ولایت بوده و با تاسی بر شهیدان از آرمان های امام خمینی (ره) و انقلاب دفاع خواهیم کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰