کد خبر:۲۰۹۹۰۷
فرمانده سپاه كهگيلويه و بويراحمد:
دشمن حق دارد از هر مسيري براي ضربه زدن به انقلاب اسلامي وارد شود!
فرمانده سپاه كهگيلويه و بويراحمد گفت: دشمن حق دارد از هر مسيري براي ضربه زدن به انقلاب وارد شود چون انقلاب اسلامي به فرموده امام(ره) ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شكست و انقلاب را به دنيا صادر كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، يونس اميري روز گذشته در مراسم آغازين همايش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني با اشاره به تحريم و تهديد هاي دشمن از نخستين روز پيروزي انقلاب اسلامي تصریح کرد: دشمن بعد از شكست در جنگ نيمه سخت و سخت، وارد جنگ نرم فرهنگي شده و تلاش كرد تا بتواند از اين طريق و با زدن ريشه اعتقادي و از بين بردن فرهنگ، غيرت ديني و باورهاي مذهبي در اين عرصه پيروز شود؛ اما با هدايت رهبر معظم انقلاب تا امروز در اين مسير موفق نشد و با ورود به عرصه ديگري چند سالي است كه عرصه را در بخش اقتصادي بر ملت ايران تنگ كرد.
وي جنگ امروز را در دو عرصه فرهنگي و اقتصادي عنوان كرد و افزود: دشمن حق دارد كه از هر مسيري براي ضربه زدن به انقلاب وارد شود چون انقلاب اسلامي به فرموده حضرت امام (ره) ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شكست و انقلاب را به دنيا صادر كرد.
فرمانده سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد بیان داشت: دشمني كه از هر جهت داراي قدرت بزرگي بوده و هست، 34 سال جلوي جمهوري اسلامي زمين خورده و زخم هاي كهنه اي بر تنش مانده است و با تمام توان تلاش مي كند كه به آرزوي ديرينه خود يعني شكست جمهوري اسلامي برسند تا شايد برخي از زخم هاي كهنه شان ترميم شود.
اميري با اشاره به وضعيت صنعتي و اقتصادي آمريكا گفت: آمريكا با روي آوردن به جنگ، آن را به يك صنعت تبديل كرد كه با راه اندازي جنگ در دنيا كسب درآمد كند.
وی با اشاره به پيشرفت هاي علمي و صنعتي كشورمان در عرصه هاي مختلف خاطرنشان کرد: امروز در بسیاری از شاخه هاي علمي در دنيا حرف هاي زيادي براي گفتن داريم از جمله در نانو جزو چند كشور برتر دنيا هستيم و دشمن راهي ندارد وقتي كه اين پيشرفت و توسعه و حركت را در بخش هاي علمي و در دانشگاه ها مي بيند، جز اينكه از آخرين حربه خود در اين برحه يعني تحريم و جنگ اقتصادي استفاده كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰