کد خبر:۲۰۹۹۱۸
پنجمين جشنواره ملي علمي-كاربردي - 3
شيخ الاسلامي: نظام جامع مهارت تدوين شده/ تصويب نظام صلاحيت حرفه اي طي هفته آينده
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کشور آموزش مهارتی، هماهنگ و هم افزا نیست که بر این اساس نظام جامع مهارت تدوین شده ...
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرضا شیخ الاسلامی صبح امروز در پنجمین همایش ملی علمی-کاربردی در سالن همایش های صدا و سیما گفت: فارغ التحصیلان دانشگاهی تنها فکر می کنند که باید پشت میزنشین شوند که این امر باعث شده میزان بیکاری این افراد نسبت به جوانان با تحصیلات دیپلم و پایین تر 10 برابر شود.
وی افزود: این در حالی است که جوانان کشور با مدارک دیپلم و پایین تر از تمام فرصت های شغلی خود استفاده می کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بیکاری مشکلات پیچیده فرهنگی، اجتماعی و امنیتی را به دنبال دارد، افزود: در دیگر کشورها بیش از آن که به تحصیلات آکادمیک توجه شود، به موضوع آموزش مهارتی تاکید می شود.
شیخ الاسلامی تصریح کرد: در دیگر کشورها هیچ تب و تابی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر وجود ندارد؛ زیرا افراد با مدرکی در سطح کاردانی می توانند جایگاه شغلی خوبی را در شرکت ها کسب کنند.
وی ریشه و کلید اشتغال را مهارت آموزی عنوان کرد و گفت: مدارک دانشگاهی موضوعی است که ما ایجاد کرده ایم و می توان گفت که مدارک دانشگاهی اصالت ندارد؛ زیرا اصالت، توان افراد در یک حرفه است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: 65 درصد افرادی که در کشور دوره های فنی و حرفه ای را می گذرانند، طی سه ماه جذب بازار کار می شوند و در برخی رشته ها این میزان بالای 90 درصد است.
شیخ الاسلامی گفت: در کشور آموزش مهارتی، هماهنگ و هم افزا نیست که بر این اساس نظام جامع مهارت تدوین شده و تا یک هفته آینده نظام صلاحیت حرفه ای نیز تصویب می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰