کد خبر:۲۱۰۶۷۶
مراسم معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد
مراسم معارفه معاون فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور مسئولان این دانشگاه در سالن اجتماعات آموزشکده فنی و حرفه ای شهید شمسی پور تهران برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، در این مراسم دکتر رضایی؛ سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان مطالبی، رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور راتبیین کرد و گفت:این دانشگاه مدیریت 170 دانشکده و آموزشکده را با دویست هزار دانشجو، در سطح کشور برعهده دارد .
وی افزود: دانشکده و آموزشکده های این دانشگاه از نظر جنسیتی کاملا تفکیک شده و در امر اسلامی شدن، پیشتاز به شمار می آید.
رضایی خاطر نشان کرد: استادان و دانشجویان این دانشگاه در گذشته نشان داده اند که با حرکت های رو به جلوی انقلاب اسلامی، همگام وهمراه بوده و در صحنه های سرنوشت ساز همواره حضور پر رنگ، جدی و فعال داشتند؛ شرکت یکپارچه استادان و دانشجویان و کارکنان این دانشگاه در راهپیمایی های روز 22 بهمن ، قدس و ...در سراسر کشورجایگاه این دانشگاه را برجسته می سازد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای در ادامه صحبت های خود، دلیل انتخاب آقای دکتر شاه علی را چنین قلمداد کرد و گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای در چنین شرایط ، به فرد مجرب ، کاردان و متعهد با کارنامه درخشان در عرصه های مختلف نیازمند بود که با لحاظ موقعیت و شرایط ،برای امور فرهنگی و اجتماعی، برنامه ریزی متمایزی داشته باشد . بنابراین با این نگرش، آقای دکتر شاه علی که عضوهیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران بوده و در سایر وزارتخانه و ارگان ها نیز در گذشته ، مسوولیت های ممتاز و برجسته ای داشته، برای این مسوولیت انتخاب شد.
وی در ادامه به مسوولیت معاون فرهنگی و اجتماعی در برخورد با تبعات تحریم های اقتصادی اشاره کرد و گفت :از جمله هدف های دشمنان برای تضعیف انقلاب اسلامی ، ایجاد فضاهای نامطلوب در دانشگاه ها با استفاده از آثار تحریم های اقتصادی و تورم ناشی از آن است بنابراین برخورد فرهنگی با این قضیه و فراهم کردن فضای روشنگری در بین قشر جوان و تحصیل کرده از دیگر مسوولیت های معاون فرهنگی است که به برنامه ریزی دقیق و منظم منوط می باشد.
در پایان این مراسم آقای دکتر شاه علی هم ضمن بیان مطالبی خرسندی خود را از پیوستن به دانشگاه فنی و حرفه ای ابراز داشت و گفت : برای من جای بسی مباهات است، در دانشگاهی مشغول به کار می شوم که منویات مقام معظم رهبری در اسلامی شدن آن از حیث تفکیک جنسیتی محقق شده و از طرف دیگر، دانشگاه فنی و حرفه ای ، مرکزی است که به جهت پیشینه تحصیلی دانشجویان و نوع آموزش های آن، فارغ التحصیلان بلافاصله جذب بازار کارمی شوند در چنین فضایی مبادرت به فعالیت های فرهنگی لذت بخش خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.