به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» ، حجه الاسلام روح الله بیگی طی یادداشتی عنوان می کند که برای تقویت ساختارهای اقتصادی و پایههای اقتصادی و توانمندیهای کشور باید برنامهریزیهای میانمدت و بلندمدت طراحی کرد که متن یادداشت را در ادامه می خوانیم :
امروز دشمنان سعی میکنند با تحریمها و توطئههای مختلف، ما را درگیر امور روزمره کنند و ضمن قرار دادن ما در حالت دفاعی، با فشارهای مختلف، شرایط جدید و مشکلات جدیدتری برای ایران اسلامی بوجود آورند تا حواسمان به دفع خطرات روزمره و فعلی باشد و از برنامهریزی کلان و کارشناسانه به دور باشیم .
این در حالی است که تحریمها و فشارها و دشمنیها کوتاهمدت نبوده و نخواهد بود و لازمه برخورد با چنین مسائلی، برنامهریزی هوشیارانه سیاستهای کلان به صورت کارمرحلهای، کوتاه و بلندمدت و منعطف است سیاستهایی که به قول مقام معظم رهبری باید علمی، مدبرانه باشد.
تحریمها و دسیسهها را باید جدی گرفت و برنامهریزی مدبرانه و سعی و تلاش تحریمها را بیاثر کرد و باید دانست که بیاهمیت خواندن و یا بزرگنمایی بیخود، معقولانه نیست.
برای گذار از فشارها و تحریمها باید با استفاده از بخشی از منابع، امکانات و نیروها برنامههای کوتاهمدت و استراتژیهای منعطف، کارا و موقت را طراحی کرد که قابلیت عملکردی بالایی را در تغییرات پیدرپی داشته باشند و به عباراتی برای هر حالت و شرایط برنامه و طرح با پشتوانه مناسب و معقول مالی و انسانی مهیا نمود از جمله برنامهریزی جهت حل مشکلات انتقالات بانکی، دور زدن تحریمها، ذخیره کالاهای اساسی و...
برای تقویت ساختارهای اقتصادی و پایههای اقتصادی و توانمندیهای کشور باید برنامهریزیهای میانمدت و بلندمدت طراحی کرد تدوین برنامههای کوتاهمدت و چند مرحلهای قابل ارتقا، با دید بلندمدت میتواند از فرصتسوزیها و هدر رفتن امکانات و منابع جلوگیری کند، بیشک نیازسنجی و معارضهیابی در تبدیل تهدیدات به فرصتها و تبدیل نقاط ضعف به نقاط قوت، نقش بسیار موثری دارند.
در برنامهریزی بلندمدت نیز باید تغییر استراتژی در جهت تامین اساسی مواد اولیه و قطعات مورد نیاز صنایع و تولیدات و استفاده از ظرفیتهای موجود، صورت پذیرد ،ضمنا اهمیت به تولید ملی، رمز عبور از تحریمهاست و رفع موانع تولید که نقدینگی و مواد اولیه و قطعات میباشد اصل اساسی تقویت تولید است.
بیشک مقابله با تحریمها و دسیسهها عزم ملی همه ایرانیان را میطلبد.