کد خبر:۲۱۱۹۶۸
اکران «سلام بر فرشتگان» آغاز شد
سخنگوی شورای صنفی نمایش، از اکران فیلم سینمایی «سلام بر فرشتگان» در گروه آزاد خبر داد.
حبیب کاوش در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: قرارداد فیلم سینمایی «یک فراری از بگبو» به کارگردانی هاتف علیمردانی، پس از فیلم «همبازی» ساخته غلامرضا رمضانی، در گروه عصر جدید به ثبت رسید.
وی ادامه داد: فیلم سینمایی «پنهان» ساخته مهدی رحمانی در گروه سینمایی آفریقا، جایگزین فیلم «من همسرش هستم» به کارگردانی مصطفی شایسته خواهد شد.
سخنگوی شورای صنفی نمایش اضافه کرد: فیلم سینمایی «سلام بر فرشتگان» به کارگردانی و نویسندگی فرزاد اژدری در گروه آزاد از چهارشنبه، 3 آبان ماه اکران خواهد شد.
کاوش خاطرنشان کرد: داستان این فیلم که در ژانر کودک و نوجوان تهیه شده، درباره دختر بچهای به نام شادی است که برای زنده نگه داشتن مادربزرگ بیمار خود دست به کارهای عجیبی میزند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.