آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۲۰۵۳
دبیرکل حافظه جهانی یونسکو در ایران:

جهان امروز مدیون میراث مستند و مکتوب است

دبیرکل حافظه جهانی یونسکو در ایران گفت: تمدن جهان امروز مدیون میراث مستند و مکتوب حافظه‌‌ای است که در این نقطه از جهان قرار دارد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا سعیدآبادی در نشست خبری حافظه جهانی یونسکو که شب گذشته در کتابخانه ملی برگزار شد، گفت: برای رسیدن به اهداف و تعالی باید از فکر و اندیشه خود استفاده کنیم.
 
دبیرکل حافظه جهانی یونسکو در ایران افزود: حافظه جهانی با دو هدف جست‌وجوی دستاوردهای بشر امروزی و معرفی راه‌حل‌های جامعه بشری برای درمان دردها، آسیب‌ها و مشکلات آن از میراث مستند و مکتوب برگزار شده است که به این ترتیب سطح جدیدی از همکاری‌ها در حوزه حافظه جهانی ایجاد خواهد شد.
  
سعید‌آبادی تصریح کرد:‌ تمدن امروز جهان مدیون میراث مستند و مکتوب حافظه‌ای است که در این نقطه از جهان وجود دارد.
 
پولادوف: افزایش همکاری موجب شکل‌گیری فعالیت‌های عینی و ملموس می‌شود
 
در ادامه مراسم دکتر کواندیک پولادوف، دبیرکل یونسکو در ترکمنستان نیز گفت: ‌برای اولین بار در کشور ایران حضور پیدا کرده‌ام و کشورهای همسایه‌ای که این همایش را برگزار کرده‌اند، کشورهای با ریشه، تاریخ و آشنا به روابط با یکدیگر هستند. 
 
وی افزود: با دسترسی به سایت مشترک میان کشورهای عضو می‌توانیم با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم و من از این موضوع بسیار خوشحال هستم.
 
پولادوف تصریح کرد: باید تلاش میان کشورها افزایش پیدا کند تا فعالیت‌های ما صورت عینی و ملموسی‌تری یابد.
برچسب ها:
SNN.ir
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار