آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۲۵۶۳

اشمیت و باقری درباره ادامه مذاکرات هسته ای گفت و گو کردند

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بمنظور جمع بندی در مباحثه های هسته ای با معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تلفنی گفت وگو کرد.
اشمیت و باقری درباره ادامه مذاکرات هسته ای گفت و گو کردند

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از ای یو بیزینس، هلگا اشمیت، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بمنظور جمع بندی به روز تری در مباحثه های هسته ای با علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت و گوی تلفنی داشته است.

 

باقری روز یکشنبه اعلام کرده بود از دفتر اشمیت با وی تماس گرفته شده اما از آنجایی که در جلسه حضور داشته، این گفت و گوی تلفنی به زمانی دیگر موکول شده است.

 

گزارش ها حاکی از آن است که این گفت و گوی تلفنی با محتوای تلاش های دیپلماتیک در جهت یافتن راهکاری دیپلماتیک برای مساله هسته ای ایران انجام شده است.

 

با استناد به گفته‌های سخنگوی خانم اشتون، علی باقری، معاون سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و خانم هلگا اشمید، معاون کا‌ترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه، 4 آبان، طی گفت‌وگوی تلفنی درباره ادامه مذاکرات دیپلماتیک ایران و گروه پنج بعلاوه یک صحبت کرده‌اند.

 

ایران چندی پیش یک بسته پیشنهادی به گروه پنج بعلاوه یک تحویل داده است که لغو تحریم‌ها بخشی از این بسته پیشنهادی است.

 

گزارش ها حاکی از آن است که دو طرف در این گفت و گوی تلفنی بر عزم راسخ به منظور یافتن راهکاری دیپلماتیک تاکید کرده اند.

 

همچنین اهمیت اقدام تهران برای اعتمادسازی در برنامه های هسته ای اش نیز مورد توجه قرار گرفته است.

 

گفتنی است وزیران خارجه اتحادیه اروپا به تازگی تحریم هایی را علیه بخش های بانکداری، تجارت و کشتیرانی ابران به تصویب رسانده اند. کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که ریاست مذاکرات هسته ای با ایران را بر عهده دارد در زمان تصویب این تحریم ها اظهار داشت که هدف از آن باز گرداندن تهران پای میز مذاکره است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار