کد خبر:۲۱۳۱۰۵
قادری در نشست نقد و بررسی فیلم «بوسیدن روی ماه»:
«بوسیدن روی ماه» یکی از بهترین فیلمها از نظر کارگردانی است
منتقد سینما و تلویزیون در خصوص فیلم بوسیدن روی ماه همایون اسعدیان گفت: فیلم بوسیدن روی ماه یکی از بهترین فیلمها از نظر کارگردانی است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، امیر قادری در نشست نقد و بررسی فیلم بوسیدن روی ماه که عصر امروز در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، گفت: فیلم بوسیدن روی ماه از بهترین فیلمهای همایون اسعدیان است ولی فیلم نسبت به فیلمهای زمان خودش دچار غلط ارتجاعی است.
وی بیان داشت: در سینمای حال حاضر ایران اگر کارگردانی بتواند در یک فیلم 2 شخصیت داشته باشد کار بزرگی کرده است و به نوعی هنر کارگردان را نشان میدهد.
این منتقد سینما و تلویزیون گفت: عاملی که بعضی فیلمهای ایران و بویژه فیلم بوسیدن روی ماه از آن ضربه میخورد این است که کارگردان سعی در برطرف کردن نیازهای موسسات و سازمانهای حمایت کننده از فیلم خود را دارد نه مخاطب.
قادری با اشاره به اینکه فیلم بوسیدن روی ماه یکی از بهترین فیلمها از نظر کارگردانی است، گفت: ولی متاسفانه فیلم بوسیدن روی ماه از جامعه زمان خود عقبتر است و دغدغه فیلم این است که مورد حمایت سرمایهگذاران خود قرار گیرد.
وی اظهار داشت: دیدگاه سیاسی منتقد در نقد کردن اثر در واقع دیدگاه حزبی نیست بلکه دیدگاه فردی به حساب میآید و در نقد هیچ اثری نباید دیدگاه سیاسی منتقد دخیل شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.