کد خبر:۲۱۳۳۵۴
دبیر شورای نخبگان کشور:
استعدادهای برتر هنری بزودی معرفی میشوند/ معرفی نخبگان حوزوی به زمان نیاز دارد
دبیر شورای نخبگان کشور گفت: حدود 30 نفر از استعدادهای برتر هنری بزودی معرفی و تا اوایل زمستان نیز گروه بعدی استعدادهای هنری اعلام میشوند
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سیدحسن حسینی، دبیر شورای نخبگان کشور شب گذشته در حاشیه گردهمایی نخبگان ورودی سال 91 بنیاد ملی نخبگان در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام 30 نفر از استعدادهای برتر هنری کشور تا چند روز آینده گفت: استعدادهای برتر هنری از سوی بنیاد ملی نخبگان در دو رده سنی زیر 35 سال و بزرگسالان تعریف میشوند که تاکنون 30 نفر از استعدادهای برتر هنری در رده زیر 35 سال از سوی کمیته داوری انتخاب شدند و به زودی اعلام میشوند.
وی گفت: البته ممکن است این تعداد تا 45 نفر افزایش پیدا کند.
معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: همچنین گروه بعدی استعدادهای برتر هنری که در رده بزرگسالان هستند تا اوایل زمستان انتخاب میشوند.
حسینی افزود: کمیته داوری انتخاب استعدادهای هنری آنها را در 8 گروه تعریف میکند که گروههای هنرهای سنتی، انیمیشن، موسیقی، نقاشی، خط، ادبیات کودکان و نوجوانان از این جمله است.
وی ادامه داد: البته هنوز حوزه سینما به این گروهها نپیوسته و پس از اعلام استعدادهای برتر هنری در رشتههای دیگر هنر رشته سینما نیز بررسی میشود.
معرفی نخبگان حوزوی به زمان نیاز دارد
دبیر شورای نخبگان کشور گفت: به دلیل اینکه آییننامه معرفی نخبگان حوزوی باید از سوی حوزه علمیه قم تدیون شود معرفی این نخبگان به زمان نیاز دارد.
وی افزود: ملاک انتخاب نخبگان حوزوی نیز متفاوت است.
آخرین تغییرات اعطای وام مسکن به نخبگان
حسینی گفت: وام مسکن نخبگان با توجه به شرایط اقتصادی کشور دچار تغییراتی شد ولی در حال حاضر با توجه به شرایط اقتصادی 80 میلیون وام با سود 12 درصد به آنها تعلق میگیرد.
وی گفت: برای اعطای وام مسکن به نخبگان با بانک ملی و بانک سپه نیز هماهنگیهای لازم صورت گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.