دوره تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی-کاربردی در زنجان کلید خورد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۰۳۲

دوره تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی-کاربردی در زنجان کلید خورد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان گفت: دوره‌های آموزشی تربیت مدرس این دانشگاه از روز گذشته در کانون سهرودی زنجان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

محمد فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با بیان اینکه دوره‌های آموزشی تربیت مدرس از روز گذشته در کانون سهرودی زنجان آغاز و تا فردا ادامه دارد، تصریح کرد: بیش از 200 مدرس از استان‌های آذربایجان غربی، قزوین، همدان، کرستان و زنجان در دوره‌های آموزشی تربیت مدرس این دانشگاه حضور یافته‌اند.

 

وی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را ارائه افزایش دانش نظری در کنار تجربیات مهارتی مدرسان دانست و افزود: ارتقای سطح علمی و مهارتی مدرسان بر اساس آخرین فناوری‌های روز جهان، تقویت اطلاعات فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی آنان و بازآموزی و تقویت اطلاعات علمی و مهارتی مدرسان برای تبادل اطلاعات با سایر متخصصان از جمله دیگر اهداف این دوره های آموزشی محسوب می‌شود.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی زنجان مدت زمان این دوره آموزشی را 200 ساعت دانست و بیان داشت: مدرسان حاضر در این دوره‌ها باید برای کسب مدرک مورد نظر در 200 ساعت آموزشی شرکت داشته باشند.

 

فتحی با اشاره به اینکه مدرسان زنجانی در دوره آموزشی استان تهران و دوره آموزشی جاری حضور فعال داشته‌اند، خاطرنشان کرد: تمامی مدرسانی که دارای حداقل تحصیلات کارشناسی ارشد و کد مدرسی هستند و در تمامی دوره های آموزشی شرکت داشته باشند، می‌توانند در دوره تخصصی و تکمیلی تک پودمانی این دانشگاه شرکت کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار