آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۱۴۳
کوهکن در مسجد امام بازار:

مسئولان کیلومترها از نگاه رهبری عقب هستند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسئولان کیلومترها راه از نگاه رهبری عقب هستیم و آیا تا به حال به شعارهایی که رهبری انتخاب کرده توجه کرده‌ایم.
مسئولان کیلومترها از نگاه رهبری عقب هستند

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محسن کوهکن صبح امروز در مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران گفت: صدا و سیما می‌تواند بدون تبلیغ برای فردی شرایط یک انتخابات آرام را فراهم کند.


 وی با بیان اینکه نظام انتخاباتی کشور حزبی نیست، افزود: در دیگر کشورها حزب مقبولیتی بین مردم دارد و براساس این محبوبیت و اعتماد به حزب، مردم کاندیدای مورد تایید حزب را انتخاب می‌کنند.


کوهکن افزود: با توجه به اینکه بیش از 2000 حزب و گروه و دسته در کتاب احزاب وزارت کشور آمده است، اما باید گفت که واقعیت‌های موجود در جمهوری اسلامی اجازه نمی‌دهد احزاب ریسمان انتخابات را به دست بگیرند.


 این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: نوع نگاه به جایگاه ولایت فقیه از مهم‌ترین نکات برای انتخاب کاندیدای اصلح ریاست جمهوری است و داوطلب باید صراحتاً اعلام کند که اگر دست رهبری بالای سر سه قوه نباشد، نظام اسلامی با نظام طاغوتی هیچ فرقی نمی‌کند.


 وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور مقبولیت خود را از مردم و مشروعیت خود را از جایگاه ولی فقیه دارد، ادامه داد: هر جا رهبری نظری داشت باید رئیس جمهور با کمال میل آن را انجام دهد و حرف خود را زیرپا بگذارد.


 کوهکن با اشاره به اینکه نظام اسلامی با نظام‌های دیگر متفاوت است، گفت: در نظام اسلامی فرد بازنده در انتخابات سجده شکر به جا می‌آورد نه اینکه به دخمه‌ای برود و بیانیه صادر کند.

 

این نماینده مجلس با اشاره به فتنه 88 ادامه داد: گزارش‌ها و انتقادهای بعضاً عامیانه نهایتاً منجر به اتفاقات سال 88 شد و اجازه نداد طعم شیرین حضور مردم در انتخابات چشیده شود.


 وی به دیگر الزامات داوطلب ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: داوطلب ریاست جمهوری باید بگوید بدقانونی بهتر از بی‌قانونی است؛ چرا که شخص رئیس جمهور مفسر قانون نیست که با جمع کردن چند حقوقدان در پی راهی برای عدم اجرای قانون باشد و باید بداند تفسیر قانون اساسی انحصاراً با شورای نگهبان است.


 کوهکن اجرای مُر قانون و به کارگیری تشخیص رئیس جمهور در اجرای امور و نه در تفسیر قانون را دیگر گزینه برای داوطلب ریاست جمهوری عنوان کرد.


 این نماینده مجلس تاکید کرد: فرد داوطلب ریاست جمهوری باید براساس ظرفیت‌های موجود در قانون اساسی وارد میدان شود نه اینکه درصدد تغییر آن باشد و باید اساس کار خود را نظر کارشناسانه‌تر قرار دهد.


 وی در ادامه به طرح سوالی پرداخت و گفت: چرا در بسیاری از کشورها بانک‌ها به دنبال ارائه پول به کنندگان کار هستند و حتی منت او را می‌کشند، اما در کشور ما تقاضا بالا است و با منابع بانکی تطبیق ندارد و همین سبب رد و بدل شدن زیرمیزی و رانت در استفاده از منابع بانکی می‌شود.


کوهکن پاسخ این پرسش را در تامین منابع در قالب مشارکت از سوی بانک‌های دیگر کشورها دانست و گفت: اما اینجا می‌گوییم شریک اگر خوب بود خدا برای خود انتخاب می‌کرد.


این نماینده مجلس تاکید کرد: ما مسئولان کیلومترها راه از نگاه رهبری عقب هستیم و آیا تا به حال به شعارهایی که رهبری انتخاب کرده توجه کرده‌ایم.


 وی خطاب به کسانی که بالارفتن قیمت ارز را به تحریم نسبت می‌دهند، گفت: وقتی تقاضا پایین بیاید قیمت چرا بالا می‌رود، تحریم یعنی چه؟ چرا عکس این موضوع را در بازار ایران مشاهده می‌کنیم.


کوهکن گفت: اگر داوطلب ریاست جمهوری فقط نگاه دستوری به بخش اقتصاد داشته باشد و نگاه فرهنگی نسبت به این موضوع نداشته باشد قطعاً دچار مشکل می‌شود و باید برنامه چهارساله خود را ادامه دهد و از ساز و کارهایی که در دنیا به عنوان فرهنگ مصرف شناخته می‌شود، بهره ببرد.


این نماینده مجلس ادامه داد: در اصلاح فرهنگ مصرف با شیب ایجاد سود برای مردم چه کرده‌ایم.


وی با طرح مثالی به فقدان فرهنگ مصرف در کشور اشاره کرد و گفت: در شرق آسیا وقتی خریدار می‌بیند قیمت قدری بالاتر رفته است آن کالا را نمی‌خرد و نتیجه این می‌شود که تولید‌کننده کالا ضرر می‌کند و به دلیل متضرر شدن قیمت را پایین می‌آورد.


کوهکن افزود: در کشور ما زمانی که قیمت بالا می‌رود خریدار به جای دو واحد چهار واحد می‌خرد چون معتقد است قیمت قطعاً بالاتر خواهد رفت و این سبب سودجویی فروشنده و گران‌تر فروختن آن جنس در آینده می‌شود.


 این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: متواضع بودن یک مقوله است و حرف بی حساب و کتاب زدن یک بحث دیگر، همچنین محکم ایستادن بر مواضع امام و رهبری به انجام صحبتی که سبب تمسخر دیگران و سوء استفاده دشمن می‌شود متفاوت است.


وی ادامه داد: رئیس جمهور باید حرف اولش در سیاست خارجی با حفظ اصول و چارچوب‌ها و بدون تکرار شعارها و بهره‌برداری از اقتصاد جهانی باشد که بردن کارآفرینان به سفرهای خارجی که حاضرند از جیب خود هزینه کنند از نمونه‌های آن است.


کوهکن پرداختن به موضوعات بیهوده مانند اینکه دنیا باید اینجور و یا به این شکل اداره شود را در چارچوب وظایف داوطلبین ریاست جمهوری ندانست.


این نماینده مجلس در ادامه با طرح مثالی به تبعیت محض از رهبری اشاره کرد و گفت: حضرت عباس(ع) با ننوشیدن آب از امام خود تبعیت کرد هرچند امام او را از خوردن آب منع نکرده بود اما او در احساس هم از رهبر خود تبعیت کرد.


وی گفت: فردی که دو دوره رئیس جمهور بوده و از انتقاد متنفر، امروز بر اسب تخریب سوار شده و می‌گوید برای دلسوزی می‌خواهم وارد میدان شوم.


کوهکن افزود: کسی که سرش به سنگ فتنه خورد به جای پرواز در ارتفاع چندهزارمتری در دو متری پرواز کرد و در پله اول سقوط نمود.


این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: شعار و پاسخ منطقی و چارچوب‌دار به بهبود شرایط کشور کمک می‌کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار