تعاملات مناسب وزارت علوم با کشورهای خارجی
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۵۳۰۷
معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد:

تعاملات مناسب وزارت علوم با کشورهای خارجی

معاون آموزشی وزیر علوم گفت: در برنامه پنجم توسعه در نظر داریم تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی را از 4 هزار نفر به 25 هزار نفر برسانیم.
حسین نادری‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: معمولاً تعاملات وزارت علوم با کشورهای دیگر بخشی در آموزش عالی و بخشی دیگر به تفاهم‌نامه‌ها مرتبط است. 
 
وی افزود: ما کارگروه‌های مشترکی با کشورهای خارجی داریم و تفاهم‌نامه‌هایی را با کشورهای دیگر به خصوص کشورهای اسلامی نظیر ترکیه، عراق، تاجیکستان و افغانستان امضا کردیم. 
 
معاون آموزشی وزیر علوم گفت: قبل و بعد از انقلاب با کشور عراق هیچ تفاهم‌نامه‌ای نداشتیم که در حال حاضر با وزارتخانه‌های این کشور تفاهم‌نامه آموزش عالی داریم و بورس دانشجو نیز به آنها ارائه دادیم.
 
نادری‌منش افزود: همچنین با کشورهای تاجیکستان و افغانستان نیز تفاهم‌نامه علمی امضا کرده‌ایم. 
 
وی گفت: علاوه بر اینها یکی از شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها نیز تعاملات بین‌المللی است و دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور هم با کشورهای مختلف تعامل دارند. 
 
معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان خارجی در کشور نیز باید افزایش یابد، گفت: در حال حاضر تعداد دانشجویان خارجی در کشور در دانشگاه‌های دولتی 4 هزار نفر است که طبق برنامه پنجم توسعه باید به 25 هزار نفر برسد. 
 
نادری منش گفت: البته در دانشگاه المصطفی دانشجویان خارجی بسیاری مشغول به تحصیل‌اند.
 
وی گفت: میزان 25 هزار نفر دانشجو نیز به جز فرزندان عراقی و افغان مقیم در کشور احتساب شده است.
 
معاون آموزشی وزیر علوم گفت: البته برای عملیاتی شدن این برنامه وزارتخانه‌های دیگر نیز باید همکاری کنند.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار