گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» - مرصاد رنگرز؛ هولوکاست را در اصطلاح مرسومش به کشته شدن یهودیان به دست نازی هیتلری در کوره های آدم سوزی گویند که هیچ گاه این مدعا تایید تاریخی نشد و هر گاه تحقیقی در مورد آن صورت گرفت، به اسم حقوق بشر، فرد محقق را مجرم و منکر حقایق خواندند.
اما هولوکاستی دیگر و این بار در کشوری فقیر در آسیای جنوب شرقی با جمعیتی 40 میلیون نفر که تنها حدود 800 هزار نفر از آن را مسلمانان تشکیل می دهند، در حال وقوع است.
مسلمانان این کشور کوچک و فقیر روهینگا خوانده می شوند؛ این کشور کوچک استقلال خود را از انگلستان گرفته است و به دلیل تسلط سالیان دراز نظامیان در آن، از فرهنگ غنی برخوردار نیست و در انزوا بسر می برد.
اما همسایگان آن، دو کشوری هستند که در آنها اسلام به رسمیت شناخته می شود، در این کشور مسلمانان اتباع خارجی به شمار می آیند و مجبور هستند که کشور خود را ترک کنند یا به اقامت در اردوگاه ها تن دهند که می توان آن را در صحبت های افراد دریافت؛ مثلاً «حمد نصر» از فعالان میانماری می گوید: بودایی ها در منطقه اراکان بیش از 20 روستا و 1600 منزل را وبران کردند.
آتش وجه مشترک هولوکاست و میانمار است
خانه های به آتش کشیده شده در میانمار، ساکنان آن را آواره کرده است، عده ای کشته می شوند و عده ای دیگر به بنگلادش مهاجرت می کنند؛ آنها که موفق به مهاجرت می شوند، در اردوگاه سکونت می یابند و عده ای که موفق نمی شوند، دستگیر شده و زنانشان مورد تعرض قرار می گیرند.
اما این همه ماجرای این کشور آسیای جنوب شرقی نیست، غرب مدعی حقوق بشر که در برابر کشتارهای غزه و لبنان سکوت اختیار کرده، عجیب نیست در این مورد نیز حقوق آنها را پایمال کند و مهر سکوت بر لبان خود بزند؛ این در حالی است که «آن سانگ سوچی»، برنده صلح بین المللی نوبل که تابعیت میانمار را در اختیار دارد، در کنفرانس ژنو به خبرنگاران گفت: نمی دانم آیا مسلمانان روهینگا میانماری هستند یا خیر.
البته سازمان های بین المللی خلاف نظر خانم آن سانگ سوچی را دارند؛ آنها متعقدند که مسلمانان میانماری از جمله گروه هایی هستند که بیشترین تعرض و آزار در جهان بر آنها وارد آمده است.
ساندی تایمز از روزنامه های مشهور انگلیسی در گزارش خود آورده است: نظامیان برمه یا همان میانمار، مردم مسلمان آن کشور را مورد ضرب وشتم قرار می دهند و زنان را در جلوی چشمان دیگران مورد تعرض قرار می دهند، مردان را مصلوب کرده و به قتل می رسانند.
مردم مسلمان میانمار مرگ را به خوردن گوشت خوک ترجیح میدهند
عایشه صلحی در گفت و گو با روزنامه مصری الوطن چاپ مصر می گوید: مسلمانان روهینگا در جهنمی واقعی زندگی می کنند و اضافه می کند: بوداییان، مسلمانان را بین مرگ و خوردن شراب یا گوشت خوک مخیر می کنند که آنها مرگ را برمی گزینند.
سازمان حقوق بشر بین المللی در جدیدترین گزارش خود در مورد میانمار صراحتاً به از بین رفتن 800 خانه و 35 هکتار از اراضی مسلمانان اعتراف می کند.
سارناتا رینولدز، مدیر موسسه غیر دولتی آوارگان بین المللی از واشنگتن، جمعه، 19 آبان ماه در گفت و گو با پرس تی وی بیان کرد: اعتراض شفاهی و محکوم کردن کافی نیست، باید اقدامی عملی از سوی جامعه جهانی علیه دولت و جنایات بوداییان میانماری اتخاذ شود.
وی می افزاید: متاسفانه نشانی از تغییر در دولت میانمار وجود ندارد، در حقیقت در ماه گدشته دائماً به مردم مسلمان روهینگا در سیتوه حمله شد تا حدی که صدها تن از آنها کشته شدند.
مدیر موسسه غیر دولتی آوارگان بین المللی از واشنگتن تصریح می کند: نه تنها غرب، بلکه کشورهای مسلمان خلیج فارس و عرب های خاورمیانه نقش بزرگی را در این کشتار ایفا می کنند؛ این در حالی است که میانمار در حال عادی سازی روابط با کشورهاست و حقوق بشر را ابزاری برای سوءاستفاده خود در نظر دارد.
در سکوت جوامع مدرن غربی – عربی مدعیان حقوق بشر، کشتن مسلمانان بی گناه به دست بوداییان ادامه دارد.