مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی در خصوص هفته کتاب و اثرات آن در جامعه گفت: بسیاری از مردم متاسفانه حتی نام هفته کتاب را هم نشنیدهاند و از ...
سید محمدحسین محمودی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: زمانی که برنامه ها از بعد مردمی خود خارج و وابسته به نهادها و سازمان های دولتی می شوند، از آنجایی که نهادهای دولتی بیشتر به دنبال افزایش کمی فعالیت های خود هستند، اینگونه برنامه ها اثرگذاری خود را در جامعه از دست می دهند.
وی با بیان اینکه متاسفانه برنامه های اجرا شده در هفته کتاب بیشتر کمی بوده اند تا کیفی، بیان داشت: اگر بخواهیم در تمام بیلان های کاریمان فقط نام فعالیت های انجام شده در هفته کتاب را بیاوریم، هیچ وقت نمی توانیم برنامه های کیفی هم در این هفته داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی بیان داشت: هر زمان که فعالیت های انجام شده در هفته کتاب رنگ و بوی مردمی داشته باشند، حتی اگر تعداد این برنامه ها اندک نیز باشد، از نظر کیفی تاثیرگذاری بیشتری در جامعه خواهد داشت.
محمودی در خصوص هفته کتاب و اثرات آن در جامعه بیان داشت: باید از مردم سوال شود که بعد از 20 دوره برگزاری هفته کتاب چقدر از برنامه های انجام شده در این هفته آگاهی دارند که متاسفانه بسیاری از مردم حتی نام هفته کتاب را نیز نشنیده اند.
وی با بیان اینکه بین ارتباط مردم با سازمان ها و نهادهای دولتی حلقه های گمشده ای وجود دارد، گفت: اگر این مسئله برطرف شود مردم و جامعه با فرهنگ کتاب و کتابخوانی بیشتر آشنا می شوند و طبیعتا مردم زمان بیشتری را برای کتاب خواندن می گذارند.
مدیرعامل اتحادیه ناشران قرآنی در پایان خاطرنشان کرد: اگر سازمان های فرهنگی کشور قفسه کتاب ساده ای در ادارات خود بگذارند و از خود کارمندان بخواهند کتاب هایی که مدنظرشان است را در آن قفسه قرار داده و از آن کتاب ها استفاده کنند، طبیعتا این اقدام خیلی بیشتر از برنامه هایی نظیر هفته کتاب در اشاعه فرهنگ کتابخوانی تاثیرگذار خواهد بود.