رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در خصوص تاثیر هفته کتاب در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گفت: هفته کتاب یک برنامه درازمدت است و ...
محمدمهدی فخری زاده در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص تاثیر هفته کتاب در اشاعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه گفت: هفته کتاب یک برنامه درازمدت است و در حال حاضر نمی توان در خصوص تاثیر آن در جامعه اظهارنظر کرد و تاثیر چنین برنامه هایی در طولانی مدت مشخص خواهد شد.
وی ادامه داد: تاکنون نیز هیچ نهاد و سازمانی نیز در خصوص تاثیر هفته کتاب در جامعه تحقیق نکرده اند.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران اظهار داشت: طرح هایی مانند نام گذاری روز 24 آبان به نام «اهدای کتاب به آنان که دوست شان داریم» و چسباندن پوستر هفته کتاب بر روی شیشه های کتابفروشی ها طرح های بسیار خوبی بود که در هفته کتاب امسال اجرا شد.
فخری زاده با بیان اینکه برگزاری همایش بزرگ ناشران برنامه بسیار مفیدی است، اظهار داشت: با این کار می توان ناشران و دست اندرکاران صنعت نشر را با مسئولان فرهنگی روبه رو کرد و از این طریق بسیاری از مشکلات صنعت نشر را برطرف کرد.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با بیان اینکه در ستاد هفته کتاب حدودا 70 نفر عضو هستند، بیان داشت: از این تعداد 20 و 25 نفر آنها زیاد هستند به طوری که از وزارتخانه ای مانند وزارت ارشاد حدود 15 و 16 نفر عضو این ستاد هستند در حالی که با یک نفر از این وزارتخانه هم کارها پیش خواهد رفت.
وی ادامه داد: متاسفانه در جلسات ستاد هفته کتاب هر روز فرد جدیدی از این وزارتخانه ها شرکت می کند و هر کدام از این افراد نیز در جلسات قولی می دهند که هیچ کدام از این قول ها عملیاتی نمی شوند.
فخری زاده اضافه کرد: باید این مقدار تعدیل شود تا ستاد چابکی لازم را داشته باشد.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در پایان خاطر نشان کرد: ستاد هفته کتاب باید قبل از برگزاری جلسات باید یک پیش برنامه ای تنظیم کند و اسامی افرادی که خواهان شرکت در جلسات این ستاد هستند را یادداشت کرده به طوری که فقط آن افراد در جلسات شرکت کنند.