کد خبر:۲۱۷۶۸۸

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره نشریات بسیج دانشجویی

دبیر پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی از تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تا 20 آذر ماه خبر داد.

محمدصادق ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: فراخوان برگزاری پنجمین دوره جشنواره نشریات بسیج دانشجویی که از 15 شهریور ماه آغاز شده است تا 20 آذر ماه تمدید شد.

 

وی افزود: این جشنواره که در چهار محور نشریات، آثار، نشریات دیجیتال و بخش ویژه و به صورت مقاله خواهد بود، با شعار «دانشگاه اسلامی، تفکر متعهد و نشریه متعهد» برگزار خواهد شد.

 

دبیر پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی در خصوص تمدید زمان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره اضافه کرد: بنا بر درخواست‌های متمادی و وجود دبیرخانه غیرمتمرکز در نواحی استا‌ن‌های کشور، مهلت ارسال آثار تمدید شد.

 

ابراهیمی با بیان اینکه بالغ بر 1100 اثر به دبیرخانه پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است، تصریح کرد: بیشترین اثر در زمینه سرمقاله و یادداشت بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه 12 استان کشور آثار خود را از 15 آذر ماه ارسال می کنند، اظهار کرد: پیش بینی می شود که تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره تا 1500 اثر افزایش یابد.

 

دبیر پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی در خصوص هیئت داوران این دوره از جشنواره گفت: هیئت داوران جشنواره از تعامل سازمان بسیج دانشجویی و مرکز مطالعات وزارت ارشاد تشکیل شده که به ارزیابی آثار ارسالی و معرفی نشریات برتر می پردازند.

 

ابراهیمی عنوان کرد: اختتامیه پنجمین جشنواره نشریات بسیج دانشجویی با برگزاری نمایشگاه آثار برتر و کارگاه های آموزشی از 26 تا 30 بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.

 

وی تصریح کرد: در پایان این مراسم از نفرات و نشریات برتر دانشجویی با اهدای لوح و هدایایی تقدیر و تجلیل به عمل می‌آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار