کد خبر:۲۱۷۹۱۲
شاه آبادی در نشست خبری:

رسانه‌ها اهرم تبلیغاتی نیستند

معاون هنری وزیر ارشاد گفت: رسانه‌ها اهرم تبلیغاتی نیستند، ظرفیت‌هایی هستند که چالش‌های پیش روی هنر را تشخیص داده و با ارائه نقد و راهکار ...

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،  نشست خبری نخستین جشنواره هنر و رسانه صبح امروز با حضور شاه آبادی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، قربانی، دبیر جشنواره و خلیلی، مشاور این جشنواره در تالار وحدت برگزار شد.


 در ابتدای این نشست شاه آبادی با اشاره به نزدیکی به روزهای پایانی جشنواره هنر و رسانه گفت: دغدغه من از بدو ورود به این مسئولیت این بود که وجود ظرفیت‌هایی که هنر ایرانی دارد به جهان عرضه شود.


 وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در هنر تصریح کرد: یکی از بهترین ظرفیت‌ها در هنر، رسانه است.


شاه آبادی بیان داشت: رسانه‌ها اهرم تبلیغاتی نیستند، ظرفیت‌هایی هستند که چالش‌های پیش روی هنر را تشخیص داده و با ارائه نقد و راهکار این چالش‌ها را برطرف کنند و باید توجه داشت رسانه‌ها هم می‌توانند ایجادکننده چالش باشند و هم برطرف کننده آن.


 معاون هنری وزیر ارشاد ادامه داد: اگر ما این ظرفیت‌ها را خوب شناسایی کنیم بسترهای مناسب برای رسانه‌ها جهت انتقال درست اطلاعات ایجاد می‌شود.


 وی با بیان این نکته که جای چنین جشنواره‌ای در کشور خالی بود، افزود: یک ماموریت بزرگ که برعهده ما بود این بود که نقش رسانه‌ها را در پیشرفت کشور بررسی کنیم در واقع به دنبال این بودیم که چه رسانه‌ای عالمانه به پیشرفت هنر کمک می‌کند، صرفاً بحث اطلاع رسانی نیست، تحلیل‌ها، مقاله‌ها و ..... ظرفیت‌هایی هستند که می‌تواند به ارتقای جایگاه هنر کمک کند.


 شاه آبادی با اشاره به اینکه همه باید کمک کنند موضوع هنر برای مردم با اهمیت شود، تصریح کرد: این جشنواره فرصت خوبی بود که رسانه‌های مختلف می‌توانستند خود را ارزیابی کنند البته جا داشت که کارشناسی دقیقی در این عرصه صورت گیرد که در این زمینه با دکتر خلیلی، مشورت‌هایی کردیم و این امر را بسترسازی کردیم.


معاون هنری وزیر ارشاد با اعلام تاسیس یک دبیرخانه دائمی ذیل روابط عمومی معاونت هنری افزود: ویژگی‌ این دبیرخانه این است که بین دو رسانه مکتوب و رسانه‌های صوتی و تصویری تفکیک قائل شوند.


وی در پایان بازه داوری جشنواره سال آینده را شهریور 91 تا شهریور 92 اعلام کرد.

 

در ادامه این نشست دکتر فرقانی، دبیرجشنواره دلایل قبول مسئولیت این جشنواره را اینگونه اعلام کرد: فکر کردم می‌توانم خدمتی به همکاران رسانه‌ای داشته باشم، همچنین دلیل دیگرم این بود که احساس کردم این جشنواره فرصتی است که تا با اهالی هنر و رسانه آشنا شوم.


 وی با اشاره به این امر که زبان هنر می‌تواند روابط افراد گوناگون را تلطیف کند، ادامه داد: اگر بتوانیم زبان هنر را ترویج کنیم کار بزرگی انجام داده‌ایم گرچه هنر و ابزارهای هنری به خودی خود رسانه هستند ولی تا رسانه‌ای نشوند نمی‌توانند درجامعه جایگاه خود را پیدا کنند.


فرقانی خاطرنشان کرد: ما در فرآیند داوری در نهایت بی‌طرفی و برخورد علمی با آثار رسیده روبرو شدیم، البته ما معتقدیم ظرفیت بالقوه رسانه‌ها از آثاری که به جشنواره رسیده است بسیار بیشتر است.


دبیر جشنواره هنر و رسانه با اعلام اینکه آثار رسیده به جشنواره 850 اثر بود، در تشریح برنامه‌های روز اختتامیه گفت: در کنار اعلام آثار برگزیده در روز اختتامیه دو کارگاه آموزشی در خصوص هنر و رسانه برگزار می‌شود که از تمامی اهالی رسانه و هنر دعوت می کنیم در این نشست‌ها حضور یابند.


لازم به ذکر است، اختتامیه نخستین جشنواره هنر و رسانه روز چهارشنبه 15 آذر ماه در محل موزه هنرهای معاصر برگزار می‌شود، از برنامه‌های این جشنواره اعلام برگزیدگان جشنواره و تجلیل از 5 شهید رسانه خواهد بود.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار