آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۳۴۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم آباد:

اعطای جایزه صلح نوبل به اتحادیه اروپا مضحک و دور از عقلانیت است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم آباد گفت: اعطای جایزه صلح نوبل به اتحادیه اروپا مضحک و به دور از عقلانیت است.
رضا دلفان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، تصریح کرد: اعطای جایزه صلح نوبل در شرایطی که به دلیل بحران اقتصادی اتحادیه اروپا مردم معترض این اتحادیه از خطر سرکوب در امان نیستند، به دور از عقلانیت و اقدامی مضحک است.
 
وی با اشاره به اینکه جایزه صلح نوبل به کسانی اعطاء شده است که دستشان به خون هزاران انسان بی گناه آغشته است، افزود: اعطای جایزه صلح نوبل به اتحادیه اروپا در باور مردم کشورهای اروپایی عضو این اتحادیه هم نمی گنجد.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم آباد گفت: ای کاش بانیان اعطای جایزه صلح نوبل به اتحادیه اروپا اندکی انصاف داشتند و جنایت ها و حمایت های این اتحادیه را در عراق، افغانستان، سوریه، غزه، لبنان و فلسطین می دیدند.
 
دلفان تصریح کرد: اتحادیه اروپا هیچ گاه لیاقت دریافت جایزه صلح را نداشته و جای تاسف دارد که اینگونه قاتلان مردم در اقصی نقاط دنیا با دریافت جایزه، صلح و صلح طلبی را به لجن می کشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدي
-
۲۱ آذر ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۷
درود خدا بر بسيجيان مخلص
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار