آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۸۸۰
مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد:

دشمن آرزوی دیرینه خود در نادان ماندن جوان ایرانی را به گور می‌برد

مدیرکل بنیاد شهید کهگیلویه وبویراحمد، در نشست ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه پیام نور بیان داشت: دشمن آرزوی دیرینه خود در نادان ماندن جوان ایرانی را به گور می‌برد.

به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از یاسوج ، سید مصطفی مهدی ، صبح امروز در نشست ستاد شاهد و ایثارکر دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد ، با اشاره به نقش جوانان ایران اسلامی در طول 8 سال دفاع مقدس در دفاع از آرمان های انقلاب ، بیان داشت: همچنان که در دوران دفاع مقدس فرزندان این مرز و بوم با پیروی از رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) راه ولایت را پیمودند و در دفاع از کیان ایران و اسلام از عزیزترین سرمایه‌های خود گذشتند، امروز فرزندان آن‌ها با تاسی از منویات مقام معظم رهبری اسلحه را به قلم تبدیل کرده‌اند و با سلاح قلم در مقابل استکبار ایستاده‌اند.


وی افزود: امروز دشمنان انقلاب و ایران اسلامی از بار علمی دانشمندان ما در هراسند و با وجود اینکه توانمندی‌های نظامی ما را می‌دانند ولی به اندازه‌ای که از دانشمندان ما در هراسند از توان نظامی ما نمی‌ترسند.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: خواسته دشمن از جوان ایرانی این است که فاقد علم و آگاهی و اندیشه باشد و می خواهند تا جوانان ایرانی کوردل و نادان بمانند که جوانان ما به جنگ با این خواسته دشمن قسم خورده برخاسته‌اند و دشمنان آرزوی دیرینه خود در نادان ماندن جوان ایرانی را به گور می‌برند.
 

وی افزود: ایران تنها کشور اسلامی مستقل است که به همت دانشمندانش روحیه جهاد و ایثار و از خود گذشتگی در آن‌ها دمیده شده و ماهواره در مدار فضا قرار می‌دهد.


رئیس دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به حضور بیش از 400 دانشجوی شاهد در دانشگاه پیام نور گفت: به منظور پیگیری نیازمندی های فرزندان شهدا و ایثارگران، ستاد شاهد و ایثارگر در کلیه مراکز و واحد های این استان فعال می باشد.


وی به بر گزاری گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: برگزاری کلاس های تقویتی و رفع اشکال در طول ترم از جمله برنامه هایی است که برای این دانشجویان برگزار می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار