آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۲۳۳
وحید جلیلی در نشست خبری خبر داد:

تجلیل از میرباقری، بهزاد‌پور و مخدومی در جشنواره فیلم عمار

رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره فیلم عمار گفت: در این جشنواره از داود میرباقری، بهزاد بهزاد‌پور و رحیم مخدومی، سه شخصیت فرهنگی و هنری ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، وحید جلیلی امروز در نشست خبری سومین جشنواره مردمی فیلم عمار در دفتر مطالعات جبهه فکری در خصوص این جشنواره گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار یکی از برکات فتنه 88 به شمار می‌آید که برآمده از یک آسیب‌شناسی پس از آن است. 
 
وی افزود: هر ساله این جشنواره در ایام سالگرد 9 دی برگزار می‌شود که با خاستگاه زمانی و مکانی آن ارتباط دارد.
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار با بیان اینکه جنبش 9 دی از جنس جنبش 22 بهمن است، اضافه کرد: این جشنواره جنبش دفاع از جمهوریت در برابر اشرافیت است و مردم گواهی داده‌اند که بهترین ضامن نظام اسلامیت آن هستند. 
 
جلیلی ادامه داد: روشنفکرترین افراد مخالف نظام از تریبون انگلیس استفاده کردند.
 
وی اظهار کرد: جنبش 9 دی جنبش ملیت بزرگی بود که نمی‌خواست راس آن وابسته به غرب‌زده باشد و جنبش نخبگان اسلامی محسوب می‌شود. 
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار با اشاره به اینکه فتنه 88 بیش از آنکه رئیس جمهور کشور را هدف گرفته باشد، کل نظام بود، ادامه داد:‌ ساختار نظام در این فتنه هدف اصلی کشورهای غربی محسوب می‌شد و این قدرت در 9 دی سال 88 تثبیت شد. 
 
جلیلی عنوان کرد: جشنواره فیلم مردمی عمار ذیل جنبش مردمی 9 دی قابل فهم و تفهیم است که در دفاع از جمهوریت اسلامی مشروعیت پیدا می‌کند. 
 
وی بیان داشت: متاسفانه سینمایی که 100 فیلم در شمال تهران تهیه می‌کند شناسنامه سینمای کشور ایران را برای خود جمع کرده است. 
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار با بیان اینکه فضای سینمای ایران مصنوعی و غیرطبیعی است، افزود: شعار ما سینمای طبیعی و ملی در مقابل سینمای مصنوعی و غیرطبیعی است. 
 
جلیلی ادامه داد: جشنواره عمار جشنواره سینمای خودجوش و مردمی است در برابر سینمای سفارشی و غرب‌زده.
 
وی اظهار کرد: جشنواره سینمای عمار قدر و قد خود را می‌شناسد و به عنوان یک آب باریکی محسوب می‌شود که حاصل یک قنات ریشه‌دار است. 
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار ویژگی این جشنواره را گسترش سطح اکران‌های مردمی در سطح استان‌ها و شهرستان‌های کشور دانست و گفت: در بیش از 250 نقطه از سراسر کشور به طور همزمان این فیلم‌ها اکران خواهد شد. 
 
جلیلی با اشاره به اینکه این الگو مثبت است، اضافه کرد: پس از اختتامیه جشنواره مجموعه تجربیات به دست آمده از سومین دوره فیلم عمار عرضه خواهد شد. 
 
وی یادآور شد: جشنواره مردمی فیلم عمار از سوم تا 9 دی ماه در سینما فلسطین تهران آغاز خواهد شد. 
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره فیلم عمار ادامه داد: در جشنواره سوم از داود میرباقری، کارگردان سینما و تلویزیون، بهزاد بهزاد‌پور، پیشکسوت سینما و تلویزیون و رحیم مخدومی از چهره‌های فرهنگی کشور که تلاش‌های درخور توجهی انجام داده‌اند تقدیر و تشکر می‌شود. 
 
جلیلی در خصوص داود میرباقری توضیح داد: ایشان اولین کسی است که عمار را بر صحنه آورد و وجهه مشابهی با جشنواره عمار دارد.
 
 
جلیلی اظهار کرد: آثار جشنواره سوم فیلم عمار در بعضی از کشورهای اسلامی همانند غزه نمایش داده خواهد شد.
 
رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار تصریح کرد: امیدواریم این جشنواره در سال‌های آینده در ارتباط با انسان‌های کوشا،‌ صادق، با انگیزه و با همت بتواند برای معرفی سینمای انقلاب اسلامی در ابعاد منطقه‌ای قدم‌های بلندتری بردارد.
 
وی در خصوص هیئت داوران این جشنواره گفت: اعضای داوران که در حال انتخاب فیلم برتر هستند از برگزیدگان برتر دوره گذشته، روزنامه‌نگاران، فیلم‌سازان جوان و طلبه‌های جوانی هستند که کار داوری آثار را بر عهده دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسين کاوندي
-
۰۲ دی ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۹
سلام
بسيار از اين جشنواره حمايت ميکنم
کار مردمي قشنگي است
تشکر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار