آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۳۳۴
نشست بررسی بحران در سینمای ایران -1

معلم: وجود سلیقه‌ها از عوامل بحران در سینماست

یک تهیه کننده سینما گفت: در ساختار دولت دستگاه‌های زیرمجموعه نوا و سلیقه‌های خود را دارند که منجر به بحران در سینما شده است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» علی معلم در نشست بررسی بحران در سینما امروز ایران که بعد ازظهر امروز در فرهنگسرای رسانه برگزار شد با بیان اینکه بحران در سینما داری شدت و قوت بوده است گفت:  مسئله مشروعیت سینما پابرجا بوده و این سوال که آیا سینما می‌خواهیم یا خیر؟ و آیا سینما رسانه قابل قبولی است یا نه؟
 
این تهیه‌کننده کشورمان با بیان اینکه در اولین جشنواره فیلم فجر شاهد حضور فیلمسازان با فیلم‌های صادقانه بوده‌ایم افزود: خیلی از افرادی که در عرصه سینما خدمت می‌کنند از دسته افرادی هستند که در دهه 60 شکل گرفتند.
 
وی پشت صحنه و اصیل‌ترین عامل را بحث مشروعیت داشتن سینما دانست و اظهار کرد: این دیدگاه که هنر سینما از اروپا نشات گرفته و قابلیت مفهوم سازی اسلامی را ندارد در جامعه به صورت محدود مشاهده می‌شود.
 
معلم عنوان کرد: تقریبا مسئولان کشور با وجود سینما موافق بوده ولی به نظر می‌آید که نیروی مرموزی معتقد است که سینما نباید وجود داشته باشد.
 
به گفته این تهیه کننده این بحران به شکل‌های مختلف به مشروعیت بازمی‌گردد و در دهه دوم هزاره جدید مضحک، خنده‌دار و به شدت عقب‌افتاده است که بگوییم در سینما بحران و مشکل وجود دارد و باید تکلیف این هنر مشخص شود.
 
معلم با بیان این که سینما دارای چند بحران شده است گفت: سینماگران با وابستگی به فرهنگ خودی دچار ضعف موضوع و مطالعه شده‌اند و ضعف تفکر، بحران در سینما را به‌وجود آورده است.
 
معلم عامل بعدی را بحران اقتصادی معرفی و اظهار کرد: بخش خصوصی با وضعیت موجود دچار مشکل جدی شده است.
 
به گفته وی ساختار مدیریت سینما، مشکلات را برای این عرصه به وجود آورده و از شهرداری که هنوز خود را وام‌دار فرهنگ کشور می‌داند گرفته تا حوزه هنری، معاونت سیما و صداوسیما هیچ یک راه درمانی را نمی‌توانند برای آن پیش بینی کند.
 
معلم در ادامه به وجود اظهار نظرهای مختلف اشاره و بیان کرد: در ساختار دولت هم دستگاه‌های زیرمجموعه نوا و سلیقه‌های خود را دارند که منجر به بحران در سینما شده است و هم افرادی که فیلم را ندیده اند اظهار نظر می‌کنند و کار به جای رسیده که همگان نظرات خود را بیان می‌کنند.
 
این تهیه‌کننده کشورمان بحران اظهار نظر را ناشی از عدم تقویت منافع جمعی معرفی کرد و گفت:  کمک‌های دولت باید سیستماتیک شود تا برخی از نظریات غیرکارشناسانه از بین برود.
 
وی بحران تغییر ساختار فرهنگی جامعه را به عنوان نکته دیگر دانست و افزود: ورود تکنولوژی‌های جدید و ماهواره روش و منش جدیدی را در خانواده‌ها ایجاد کرده است.
 
معلم با بیان اینکه سینما عقب نگه داشته شده اضافه کرد: این عقب‌ماندگی، بحران تماشاگر را شکل داده است.
 
این تهیه کننده کشورمان در پایان به بحران سیاسی که وارد فرهنگ کشور شده است اشاره کرد و افزود: عبور از موارد یاد شده بسیار دشوارتر خواهد بود تا بتوانیم به یک سینمای مطلوب برسیم.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار