آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۴۷۲
پژوهشگر برتر فارس:

راز موفقیت دنیای امروز خود انتقادی و پرسشگری است

پژوهشگر منتخب و برتر سال 91 در فارس با بیان اینکه برای شناسایی عوامل ریشه‌ای مؤثر بر بسیاری از پدیده‌ها، چاره‌ای جز پژوهش نیست، گفت: راز موفقیت دنیای امروز خود انتقادی و پرسشگری است.

علی سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان فارس در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز بیان داشت: پژوهشگران باید تلاش کنند که اعتماد دستگاه های اجرایی را جلب، و فاصله عمیقی که بین صنعت و دانشگاه وجود دارد را پر کنند.

 

وی با اشاره به به شرایط امروز اقتصادی کشور و تهدیدهایی که علیه منافع ملی ما وجود دارد، افزود: پژوهش ها باید کاملا مسئله گرا و در پاسخ به نیازهای اساسی جامعه تعریف شوند.

 

دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی پژوهشگر را به عنوان یک لوکسر قلمداد نکنند 

 

استادیار دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز ادامه داد: دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی نباید پژوهشگر را به عنوان یک لوکسر قلمداد کنند.

 

سلطانی با بیان اینکه برای شناسایی عوامل ریشه ای و کلان مؤثر بر بسیاری از پدیده ها چاره ای جز پژوهش نیست، خاطرنشان کرد: راز موفقیت دنیای امروز خود انتقادی بودن و پرسشگری است.

 

وی تصریح کرد: باید هسته های فکری و اتاق فکر در سطح دستگاه های اجرایی تعریف شود که پژوهشگران به عنوان مغز متفکر و مرکز کارشناسی دستگاه ها تلقی شوند و نسبت به شناسایی نیازهای دستگاه مربوطه در قالب مسئله تحقیق اقدام کنند.

 

این پژوهشگر نمونه سال 91 در فارس اضافه کرد: طبیعی است که دانشگاه احساس کند باید پژوهش های انجام شده چه در قالب طرح پژوهشی و یا پایان نامه به عنوان نسخه ای برای درمان بخشی از مشکلات جامعه استفاده شود.

 

سلطانی با تاکید بر اینکه در این شرایط دقت و حساسیت پژوهشگران بیشتر خواهد شد و آنها نیز متوجه عواقب و پیامدهای پژوهش های خود خواهند بود، گفت: دانشگاه باید از حالت کمیت گرایی و منولوگ بودن بیرون آید.

 

وی تصریح کرد: کلاس ها در سطح کارشناسی ارشد باید به کارگروه های بحث و گفت‌وگو تبدیل شود و دانشجو و استاد در نقادی ها و بحث ها جدی ورود پیدا کنند تا انگیزه ای برای پرسشگری بیشتر و جستجو برای پاسخ دادن به پرسش ها از منابع مختف ایجاد شود.

 

استادیار داشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: تا زمانی که استاد در نقش سخنران و دانشجو در نقش مستمع در کلاس حضور پیدا می کنند، روح پژوهش در کلاس های درس زنده نخواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار