کد خبر:۲۲۰۶۰۷
حجت الاسلام پناهیان:

حدیث کساء را با ادبیاتی کودکانه برای بچه‌های خود بخوانید

پناهیان گفت: به عنوان یک دستورالعمل به مادران می‌گویم هر شب حدیث کساء را به صورت قصه‌ای زیبا برای بچه‌های خود بخوانند تا محبت اهل بیت(ع) را ...

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،حجت الاسلام پناهیان در همایش سه ساله حسینی که در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد، افزایش محبت‌های خانوادگی را یکی از مهمترین اثرات روضه‌های حسینی دانست و گفت: در جامعه ما محبت بسیار بیشتر از جوامع غربی است مثلاً در جامعه ما بچه‌دار شدن امتیاز محسوب می‌شود و دختردار شدن مایه افتخار پدر و مادر است.


 وی با اشاره به تفاوت فرهنگ جامعه ایرانی با جوامع غربی گفت: متاسفانه در جوامع غربی زنان از شدت خودخواهی حاضر به بچه‌دار شدن نیستند ولی درجامعه ما اینگونه نیست اما همین فرهنگ محبت جامعه ما نیز باید ارتقای بیشتری یابد.


حجت الاسلام پناهیان با تاکید بر اینکه جلسات روضه و عزاداری اهل بیت(ع) باعث افزایش محبت خانوادگی می‌شود، افزود: شما وقتی در جلسه روضه حضرت علی‌اصغر(ع) و حضرت رقیه(س) می‌نشینید باید با خانواده خود مهربان‌تر شوید وقتی روضه وداع امام حسین(ع) را می‌شنوید باید با محبت بیشتری فرزندانتان را در آغوش بگیرد.


این سخنران مذهبی همچنین گفت: خانم‌ها باید ببینند از وقتی همسرشان هیئتی شده رفتارش بهبود یافته یا مرد ببیند از وقتی همسرش در روضه‌های هفتگی شرکت می‌کند اخلاق و رفتارش بهتر شده است.


وی در ادامه بیان داشت: از ما به عنوان محبین اهل بیت(ع) انتظار می‌رود رفتار خانوادگی‌مان بهتر از دیگران باشد اگر محبت هیئتی‌ها با خانواده بیشتر از دیگران نباشد معلوم است که هیئتی‌ها قدر خود را ندانسته‌اند و اثرات تربیتی لازم را در زندگی‌شان ایجاد نکرده‌اند.


حجت الاسلام پناهیان با اشاره به لزوم وارد کردن محبت‌های خانوادگی در بیان روضه‌ها اظهار داشت: وقتی می‌خواهید از محبت امام حسین(ع) به حضرت عباس(ع) بگویم به محبت بین دو برادر اشاره می‌کنیم یا اینکه ارتباط امام حسین(ع) و حضرت علی‌اکبر(ع) و حضرت زینب(س) را که با شناسه‌های نشان‌دهنده محبت‌های خانوادگی ‌است در روضه‌ها بیان می‌کنیم.


این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه متاسفانه روضه حضرت رباب کمتر بیان می‌شود، گفت: غم یک مرد ابتدا برای همسر او سخت است و حضرت رباب(ع) رنج زیادی در کربلا دیدند به طوری‌که مدتی بعد از شهادت امام حسین(ع) از شدت غم و اندوه جان سپردند.


وی با تاکید بر لزوم گسترش روضه‌های حضرت رباب(ع) گفت: جدای از مقام معنوی حضرت زینب(س) حضرت رباب (ع) بالاترین رنج را در کربلا کشیدند.


حجت الاسلام پناهیان همچنین گفت: روابط خانوادگی با شنیدن اینگونه روضه‌ها بهبود پیدا می‌کند؛ زیرا یکی از مهمترین اثرات تربیتی این روضه‌ها افزایش محبت بین اعضای خانواده است.


این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه بیان داشت: دین ما پروژه‌ای است که توسط یک خانواده اجرا شده است و پیامبر(ص) همواره دین را به صورت خانوادگی بیان می‌کردند.

 

 وی حدیث کساء را داستان نمادین محبت اهل بیت(ع) بیان کرد و گفت: مادران باید حدیث کساء را با بیان و ادبیات زیبا هر شب برای کودکان خود زمزمه کنند.


حجت الاسلام پناهیان با بیان اینکه هیئت رزمندگان اسلام می‌تواند حدیث کساء را با ادبیاتی زیبا برای مادران منتشر کند، گفت: من به عنوان یک دستورالعمل اجرایی می‌گویم هر شب حدیث کساء را با زبانی ساده و خوب برای بچه‌هایتان بخوانید.


این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه پیامبر(ص) همواره همراه اهل بیت(ع) خود به میدان می‌رفتند، گفت: پیامبراسلام(ص) حتی در میدان مباهله با مسیحیان نجران نیز همراه خانواده خود رفتند به طوری که آنها با مشاهده خانواده پیامبر(ص) در مباهله به حقانیت او پی بردند و گفتند اگر این پیامبر(ص) با اهل بیتش به میدان آمده نباید با او مباهله کنیم، چون حرفش حق است.


وی با بیان اینکه امام حسین(ع) نیز با خانواده خود به میدان کربلا رفتند، گفت: آمدن کودکان، خردسالان و زنان همراه کاروان کربلا از اسرار الهی است و راهی است برای بیان حقانیت اهل بیت(ع) در میان مردم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار