آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۷۳۶
نماینده ایران در شورای امنیت:

مصالحه ملی تنها راه ایجاد صلح در افغانستان است

نماینده ایران در شورای امنیت گفت: پیگیری روند مصالحه ملی تنها راه ایجاد صلح وثبات در افغانستان است.
مصالحه ملی تنها راه ایجاد صلح در افغانستان است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامحسین دهقانی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل که برای بررسی تحولات افغانستان تشکیل شده بود ضمن تشریح کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به افغانستان در جهت ارتقا امنیت و توسعه این کشور، روند کنونی خروج نیروهای نظامی خارجی از افغانستان را تحولی مثبت ارزیابی و تصریح کرد: مصالحه ملی به رهبری خود افغان‌ها و حمایت جامعه بین‌المللی از آن، مولفه اصلی در پایان دادن به درگیری‌های داخلی در افغانستان است.

 

سفیر و معاون نماینده دائم کشورمان در شورای امنیت سازمان ملل بر لزوم حمایت سازمان ملل و جامعه بین‌المللی از تلاش‌های دولت افغانستان در زمینه ایجاد صلح و مصالحه ملی و در چارچوب قطعنامه‌های اخیر سازمان ملل تاکید کرد و پیگیری روند مصالحه ملی را تنها راه ایجاد صلح وثبات در این کشور دانست.

 

وی افزود: ظرف سال‌های گذشته، مردم افغانستان صدمات زیادی را از ناحیه سیاست‌های افراطی و اقدامات تروریستی متحمل شده‌اند و در بازسازی جامعه افغانستان بایستی این سیاست‌ها و اعمال کنار گذارده شود.

 

سفیر و معاون نمایندگی کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران قاطعانه از افغانستان و تلاش‌های این کشور در جهت اعمال حاکمیت ملی، استقلال و تمامیت ارضی و تحقق صلح و امنیت پایدار حمایت می‌کند.

 

وی توجهات را به گزارش مشترک وزارت مبارزه با مواد مخدر افغانستان و اداره مبارزه با مواد مخدر و جنایات سازمان ملل جلب کرد که بر اساس این گزارش علی‌رغم تلاش‌ها برای تخریب مزارع خشخاش و کمک به کشاورزان برای کشت‌های جایگزین، کشت و تولید تریاک افزایش قابل توجهی یافته است و گفت: به ویژه با توجه به این‌که مواد مخدر منبع اصلی تامین مالی فعالیت‌های تروریستی در افغانستان است، و آثار ان بر همسایگان، این امر مسوولیت مهمی را متوجه جامعه بین‌المللی می‌نماید.

 

وی ابتکار مبارزه با مواد مخدر با کمک اداره مبارزه با مواد مخدر و جنایت، سازمان ملل را امری موثر خواند و از آن تجلیل کرد.

 

سفیر و معاون نمایندگی کشورمان در سازمان ملل افزود: در عرصه اقتصادی افغانستان، طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در جهت ایجاد پایه‌های یک رشد اقتصادی پایدار و بهبود شرایط زندگی در افغانستان متمرکز نمایند و در این رابطه تسریع همکاری‌های اقتصادی با حکومت افغانستان مورد تاکید است.

 

وی موضوع آوارگان را چالشی برای افغانستان و همچنین کشورهای همسایه دانست و ضمن تشریح اقدامات انسان دوستانه کشورمان در این‌خصوص، لزوم فراهم آوردن زمینه‌ها و شرایط بازگشت آوارگان به کشور خود را خاطرنشان ساخت.

 

وی در پایان بر نقش سازمان ملل در هماهنگی موضوعات مرتبط با افغانستان به ویژه در زمینه ایجاد صلح پایدار و بازسازی این کشور تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار