آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۷۳۹
اختتامیه سومین «جشنواره داستان کوتاه پایداری»؛

پرویز: داستان کوتاه و داستانک جایگاه خود را در جامعه ادبی پیدا نکرده است

سخنگوی انجمن قلم ایران گفت: مسابقات داستانک با موضوع پایداری تا حدودی خلاهای موجود این گونه ادبی را پر می‌کند؛ این در حالی است که داستان کوتاه و داستانک جایگاه خود را در جامعه ادبی پیدا نکرده و ...
پرویز: داستان کوتاه و داستانک جایگاه خود را در جامعه ادبی پیدا نکرده است

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محسن پرویز شب گذشته در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ادبیات پایداری در موزه شهدا گفت: بعضی از افراد معتقدند که استقبال مخاطبان از رمان و داستان بلند بیشتر از داستان کوتاه و داستانک است.

 

وی با بیان اینکه این امر باعث خشنودی است که این جشنواره توسط دو انتشارات خصوصی «هزاره ققنوس» و «سفیر اردهال» برگزار شده است، اضافه کرد: مسابقات داستانک با موضوع پایداری تا حدودی خلاهای موجود این گونه ادبی را پر می‌کند؛ این در حالی است که داستان کوتاه و داستانک جایگاه خود را در جامعه ادبی پیدا نکرده و این نوع جشنواره‌ها می‌تواند منجر به توجه به وضعیت داستانک در بین اهالی فرهنگ و ادب شود.

 

سخنگوی انجمن قلم ایران ادامه داد: این سبک ادبی یعنی داستان‌های کوتاه و داستانک، شباهت‌های بسیاری به حکایت‌های فارسی قرون گذشته دارد؛ چرا که حکایت‌های فارسی مملو از نکات آموزنده است.

 

پرویز با بیان اینکه داستانک‌ها قابلیت اقتباس ادبی برای آفرینش سایر آثار هنری را ندارند، افزود: نگارش داستانک یا داستان کوتاه برای نویسندگانی که نویسندگی شغل دوم یا سوم آنها می باشد، بسیار مطلوب است؛ چرا که نگارش رمان یا داستان‌های بلند به فرصت بسیار نیازمند است و باید فرد تنها شغلش نویسندگی باشد.

 

وی گفت: داستان کوتاه باید از عناصر داستانی بهره‌مند باشد و نمی‌توان هر داستانی را در این گونه ادبی قرار داد.

 

سخنگوی انجمن قلم ایران با بیان اینکه اختلاف نظرهایی درباره داستانک وجود دارد، تصریح کرد: برخی از صاحبنظران در این راستا داستان‌های مینی‌مال و فلش فیکشن را مطرح می‌کنند، اما برخی اوقات نویسندگان، این نوع داستان‌ها را با بازی چند جمله اشتباه می‌گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار