کد خبر:۲۲۱۳۸۱
در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد؛

توصیه‌های آیت‌الله مکارم شیرازی برای پیاده روی تا کربلا

ما چند روز قبل خدمت آیت الله مکارم شیرازی بودیم و ایشان بسیار از این بحث پیاده روی تا کربلا استقبال کردند و از خاطرات خودشان تعریف کردند و ...
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ چندین سال است که راهپیمایی کربلا به رسمی در میان شیعیان جهان اسلام تبدیل شده است؛ از چند سال قبل نیز ایرانیان، به طور گسترده‌ به این جمعیت عظیم پیوسته‌اند.
 
استقبال عمومی و کم‌نظیر مردم موجب شده تا گروه‌هایی به فکر منسجم کردن این جمعیت غیر قابل توصیف ایرانی بیفتندغ یکی از این گروه‌ها هیئت خدام الحسین است.
 
همین امر بهانه‌ای شد تا با رضایی، معاون هماهنگ‌کننده این هیئت و کاروانی که قرار است به سمت کربلا حرکت کند، مصاحبه کنیم.
 
«خبرگزاری دانشجو» - برنامه شما برای پیاده‌روی اربعین چیست؟
 
رضایی: حدود هزار دانشجو در قالب هیئت خدام‌الحسین برای اعزام به عتبات ثبت نام کرده اند؛ البته در ثبت نام اولیه تعداد متقاضیان حدود 5000 نفر بود، اما به علت مشکلات گوناگون از جمله مجوز خروج از کشور، این تعداد به حدود 1000  تا 1100 نفر تقلیل پیدا کرد.
 
ما پنجشنبه این هفته، هفتم دی ماه حرکت می‌کنیم و جمعه از مرز خارج می شویم؛ جمعه هفته آینده نیز به کشور برمی گردیم.
 
«خبرگزاری دانشجو» - برنامه شما در آنجا چگونه است؟ راهپیمایی از کجا آغاز می‌شود و چند روز طول می‌کشد؟
 
رضایی: دو روز در نجف اسکان داریم، سه روز پیاده‌روی می کنیم و دو روز قبل از اربعین در کربلا خواهیم بود؛ فردای اربعین نیز باز خواهیم گشت.
 
«خبرگزاری دانشجو» - این طرح هیئت خدام‌الحسین (ع) چند سال است که پیگیری می‌شود؟
 
رضایی: راهپیمایی کاروان‌های دانشجویی از ایران به سمت کربلا از چهار سال قبل آغاز شده، اما هیئت خدام‌الحسین اولین بار است این کاروان را راه انداخته‌ است.
 
«خبرگزاری دانشجو» - مهم‌ترین دغدغه کسانی که به این سفر می‌روند، امنیت است؛ شما در این زمینه چه پیش‌بینی‌هایی کرده‌اید؟
 
رضایی: همان طور که سازمان حج و زیارت برای تامین امنیت اقداماتی را انجام می‌دهد، ما نیز پیش‌بینی‌هایی کرده‌ایم؛ البته در طول سه روز پیاده‌روی در بین سیل عظیم جمعیت ممکن است مردم گم شوند که در آن روزها هیچ کس نمی‌تواند بحث امنیت را تضمین کند، ولی خارج از آن سه روز عهده‌دار امنیت هستیم.
 
«خبرگزاری دانشجو» - چه امکاناتی را برای راهپیمایان در نظر گرفته اید؟ 
 
رضایی: در نجف دو شب هتل رزرو کرده و در کربلا نیز یک مدرسه را هماهنگ کرده ایم؛ دلیل انتخاب مدرسه برای اقامت این است که از نظر مالی به دانشجویان فشار نیاید. 
 
«خبرگزاری دانشجو» - شما محدودیت‌های خاصی برای دانشجویان قرار داده‌اید؟
 
رضایی: امسال به این دلیل که سال اولمان است، تنها از آقایان نام نویسی کردیم؛ از نظر سال تحصیلی نیز دانشجویانی که در حال تحصیل بوده یا یک ترم از درسشان گذشته را انتخاب کردیم تا مشکلی برای سربازی نداشته باشند. 
 
«خبرگزاری دانشجو» - چه شد که این روز و این پیاده‌روی این اندازه مهم شده است و چرا شما این کاروان را راه‌انداختید؟ 
 
 رضایی: ما چند روز قبل خدمت آیت الله مکارم شیرازی بودیم و همین سوال را از ایشان پرسیدیم؛ ایشان بسیار استقبال کردند و از خاطرات خودشان که در پیاده‌روی شرکت کرده بودند، تعریف کردند؛ همچنین برای ما و تمام همسفرانمان در این پیاده‌روی دعا نمودند.
 
 جواب ایشان این بود که آن خودسازی که در این سه روز اتفاق می‌افتد و آمادگی که برای زیارت به وجود می‌آید، کم‌نظیر است.
 
این پیاده‌روی، پیاده‌روی اهل بیت به سمت کربلا را متجلی می‌کند؛ سختی‌ها، خاطرات، اتفاقات و انسجامی که به وجود می آید و موجب می‌شود شما همراه دیگر زائران به زیارت اباعبدالله الحسین (ع) بروید، این سفر را به یادماندنی می‌کند.
 
در این نوع سفر، بسیاری از کاروان‌ها، پیاده‌روی را بستری برای انجام فعالیت‌های فرهنگی می‌کنند؛ شاید خاطرات زیارت چندان در ذهن زائران نماند، ولی خاطرات پیاده روی تا سال‌های سال باقی خواهد ‌ماند. 
 
 «خبرگزاری دانشجو» -  و سخن آخر ...
 
رضایی: از همه مخاطبان سایت شما التماس دعا دارم و امیدوارم کسانی که همراه ما نیستند، در سال‌های آینده در خدمتشان باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار