به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام سعیدی با اشاره به ابعاد مختلفی که فتنه سال 88 را در برمی گرفت و ویژگی هایی که حماسه 9 دی داشت، گفت: امام علی(ع) می گوید: آنان که به میثاق الهی چنگ زدند را نمی توانید بشناسید؛ مگر با شناخت آنان که این میثاق را نقض کردند.
سعیدی با بیان اینکه در مقابل هر انقلابی همواره موانعی وجود داشته است و از انقلاب موسی گرفته تا انقلاب پیامبر اعظم(ص) همیشه شاهد فتنه ها بوده ایم، بیان کرد: نقش رهبری و مردم در پاسداری از انقلاب ها بسیار مهم است، مردم باید در کنار رهبر باشند و از او تبعیت کنند که در این صورت همانگونه که در سال 88 فتنه خنثی شد هر توطئه دیگری نیز بی نتیجه خواهد ماند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه کشور ایران تا به حال 20 انتخابات برگزار کرده است و در هر انتخابات فقط یک نفر شانس پیروزی دارد، بیان داشت: چه در آمریکا و چه در ونزوئلا رقبای شکست خورده شکست را پذیرفتند، نه اینکه بعد از شکست به مبارزه بپردازند، در سال 88 برای اعتراض شروع به قانون شکنی کردند تا جایی که به سمت انقلاب های مخملین پیش رفتند.
وی ضمن اشاره به جریانات پس از انتخابات و با بیان اینکه هدف از آن قانون شکنی ها فقط رقابت نبوده است، بیان داشت: هنگامی که اژه ای، وزیر اطلاعات وقت ساعت 11 شب اعلام نتایج انتخابات با موسوی ملاقات کردند خواسته او را جویا شدند و او گفت: خواستار بطلان انتخابات و برگزاری مجدد است. محسنی پرسیدند: اگر در برگزاری مجدد دوباره شما رای نیاوردید چه می شود. موسوی پاسخ داد باز هم باید تکرار شود.
سعیدی پیشینه هایی که سبب بوجود آمدن فتنه شدند را برشمرد و خاطرنشان کرد: مایکل لدین می گوید: درست است که جنبش سبز از سال 88 شروع شد؛ ولی ما از دهه 80 که سال های نخست وزیری میرحسین موسوی بود نفوذ داشته ایم و در آن دوره با نفوذ خود فشار برای مذاکره وارد می کردیم، در دوره کارگزاران مرکز تحقیقات استراتژیک دست کسانی بود که در آینده اصلاح طلب شدند مانند حجاریان.
نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه مرکز تحقیقات استراتژیک تحت مدیریت سروش و بشیریه در صدد وارد کردن سکولاریزه بر آمده بودند، بیان کرد: کارگزان بستر اصلاح طلبان شدند، سخنگوی کارگزان سه هفته پیش گفت که هاشمی و خاتمی در انتخابات سال های قبل با هم مذاکره داشتند و در پایان جلسه هاشمی گفته است که حرف های خاتمی خوب است و نظر ما بر ایشان است و این چیزی است که توسط دفتر هاشمی تکذیب نشده است.
وی با انتقاد از پیامدهایی که در دوره اصلاحات برای نظام بوجود آمد، گفت: پیامد اصلاحات ناگوار بود، کشور دو قطبی شد و قطبی را انتصابی و قطب دیگر را انتخابی خواندند، بیش از 400 مورد توهین به مقدسات در دوره اصلاحات بین روزنامه ها انجام شده است.
سعیدی با بیان اینکه بعد این حوادث رهبر انقلاب در جمع بسیجیان حاضر شدند و گفتند: زین پس اگر این جریان ادامه یابد صلح امام حسین اتفاق نخواهد افتاد، بلکه قیام حسینی به پا می شود، تصریح کرد: مردم پس از آن احساس خطر کردند و از سال 80 شوراها به دست اصولگرایان افتاد، بعد آن مجلس و به همین منوال ادامه یافت.
نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر اینکه اصول گرایی در قامت یک فرد دیده نمی شود، بلکه اصول گرایی مجموعه عظیمی است که حرفش بازگشت به اسلام و امام و رهبری است، بیان داشت: ممکن است چند نفر در این بین به راه دیگری بروند؛ ولی این نشانگر خط اصول گرایی نیست.
وی ترکیب عناصر فتنه را قدرت طلب، ضد انقلاب و نظام سلطه برشمرد و افزود: دردناکترین مختصات فتنه 88 این بود که دشمن از میان یاران نزدیک امام (ره) یارگیری کرد درست مانند آنچه که در زمان امیرالمومنین(ع) اتفاق افتاد و معاویه از میان یاران نزدیک رسول الله(ص) علیه برادر او یار گرفت.
سعیدی با بیان اینکه عناصر داخلی با تکیه بر دشمن خواستند به قدرت برسند، تصریح کرد: این افراد از ملک عبدالله کمک گرفتند و با سوروس رهبر انقلاب های مخملی دیدار کردند، کمک گرفتن از معاویه بسیار خطر ناک است.
نماینده ولی فقیه در سپاه سوء استفاده از مقدسات را به عنوان یکی از مختصات فتنه بر شمرد و بیان داشت: رنگ سبز دقیقا از سمت سوروس آمده است و همین کار در گرجستان و اوکراین با رنگ های دیگر انجام شد؛ البته این ها از قانون هم سوء استفاده کردند و از آن برای ساختار شکنی بهره بردند که منجر به خیانتی بزرگ شد، تهمت به 10 میلیون تقلب در رای گیری از یک عمامه بسر انتظار نمی رود.
وی تبدیل نقطه قوت به تهدید را از پیامد های فتنه خواند و تصریح کرد: این ها بهانه دست العربیه و الجزیره دادند، کاری کردند که حیثیت نظام زیر سوال برود و هزینه های بسیاری را بر جمهوری اسلامی تحمیل کردند.
سعیدی با برشمردن حماسه نه دی به عنوان یک جوشش درونی ملی تاکید کرد: این حرکت ملت ایران بدون خط گیری از حزب یا جایی دیگر بود و به صورت خودجوش همگانی وارد عرصه شدند و تولی و تبری را با خود به همراه داشتند، آنان دشمن را شناختند و وقتی شعار نه غزه نه لبنان را شنیدند با هوشیاری به یاد آوردند که انقلاب برای استکبار ستیزی بود.
نماینده ولی فقیه با تاکید بر اینکه ایران برای ما مقدس است و برای حفظش 200 هزار شهید داده شده، خاطرنشان کرد: شعار ما محدود به ایران نبوده و فرا ایرانی است.
وی خواص را دارای چهار دسته ایستاده در کنار رهبر، ایستاده مقابل رهبر، ساکت و نان خور دو طرف توصیف کرد و تصریح کرد: همه این خواص وجود دارند و فتنه آینده هم عملی است با همان ترکیب قبلی، این بار دو قطبی کردن جامعه از طریق اختلاف بین طرفداران مذاکره با آمریکا و مخالفان است.
سعیدی با مهم خواندن و پنهان بودن نقش فتنه گران پشت پرده گفت: همه استالین را می شناسند، ولی کسی مارکس را نمی شناسد، آنان که کمیته صیانت از آرا تشکیل دادند پشت پرده های فتنه هستند که هنوز هم باقی اند.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به پیروزی جبهه اسلام در جنگ هشت روزه غزه و کمک هایی که جمهوری اسلامی در این مبارزه کرد، بیان کرد: بعد از این جنگ هشت روزه امنیت برای غزه به ارمغان آمد و در راستای پیروزی در این جنگ کمک های اردوغان مصر نبود که سبب ظفر مسلمین شد، بلکه موشک های فجر 5 اهدایی ایران بود که این پیروزی را به ارمغان آورد.