به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا عارف که این روزهای به عنوان یکی از چهره های پر بحث اصلاح طلب بیش از قبل نامش بر سر زبان ها افتاده در گفت و گو ها و اظهارنظرهای گوناگون، از ورود جدی خود به انتخابات صحبت می کند.
وی که تا حدودی از سوی برخی چهره های اصلاح طلب برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری هنوز مورد تایید نیست، کاندیداتوری خود در انتخابات را منوط بر حمایت قاطبه جبهه اصلاحات دانسته است.
این چهره اصلاح طلب البته به تازگی در گفت و گو با یک نشریه ضمن اشاره به اینکه چندان مایل نیستم فقط از دریچه سیاست شناخته شوم، عنوان کرده است: به نظرم مردم را نباید مقابل نامزدهای متعدد قرار داد، ما رئیس جمهوری با رای بالای مردم می خواهیم و صادقانه می گویم که دوست دارم انتخابات یک مرحله ای باشد، بنابراین برای این اتفاق، باید فضای کشور انتخاباتی شود و مردم احساس کنند که به حضورشان بها داده می شود، همچنین باید احساس کنند که مشارکت آنها ضرورت دارد.
عارف که چندی پیش در سخنانی گفته بود، مخالف حضور خاتمی در انتخابات هستم، در این گفت و گو درباره اینکه آیا با خاتمی برای کاندیداتوری مشورت کرده است یا نه، عنوان کرد: هنوز با هیچ یک از بزرگان و بزرگوارانی که طی 30 سال گذشته مورد مشورت من قرار می گرفتند مشورت رسمی نداشته ام، قاعدتاً باید این کار را بکنم، ولی خودم هنوز به یک جمع بندی روشن نرسیده ام، احساس می کنم باید شرایط کمی روشن تر شود که در این صورت رایزنی ها و مشورت ها را دنبال خواهم کرد.
این چهره اصلاح طلب که پیش از این تاکید کرده بود که نظام شرط پذیر نیست و نمی توان برای ورود به عرصه انتخابات برای آن شرطی تعیین کرد، بار دیگر گفت: من معتقدم نظام ما، نظام شرط پذیری نیست و باید طبق قانون جلو برویم، بر همین اساس شرط نمی گذارم.
وی تاکید کرده است: به هر حال این ذهنیت و فضا باید اصلاح شود؛ چون اتهام زدن ها هیچ نتیجه و فایده ای در دراز مدت ندارد، چرا که نمی خواهیم چهار سال حکومت کنیم و بعد کنار برویم، بلکه معتقدیم این حکومت باید به حکومت حضرت مهدی (عج) وصل شود.
عارف اگر چه عنوان کرده که فضای فعلی یک فضای سرد و به هم ریخته برای طرح رسمی موضوع برای انتخابات است، اما تصریح کرده است: در صورت حضور در انتخابات به نتیجه آن تمکین می کنم و حتماً به رقیب پیروز در انتخابات تبریک می گویم.
عارف همچنین در این گفت و گو تشکیل دولت وحدت ملی را یک اتفاق غیرممکن دانسته است.
این چهره اصلاح طلب اما درباره صحبت های اخیر خاتمی که گفته بود باید به دنبال تعامل با اصولگرایان برویم و اینکه آیا از گفتن این حرف ها به دنبال دولت وحدت ملی است، گفت: این منش آقای خاتمی است، رابطه ایشان با اصولگرایان قطع نشده، اینکه می گویند اینها بیرون دعوا می کنند، اما در افطاری ها و عروسی ها با هم هستند، واقعاً همین است، ما با هم رفیقیم؛ چون روی اصول مشکلی نداریم، اصلاً گرفتاری کشور همین است، کسانی که در اصول با هم اختلاف ندارند در میدان عمل گاهی از روی اختلاف سلیقه ها یا خودخواهی ها و منیت ها وارد دعواهایی می شوند که جز ضرر چیزی ندارد.
وی همچنین دولت خود را دولت شایسته سالار خوانده و گفته است: برجسته ترین ها باید در آن دولت حضور داشته باشند، همان طور که در مدیریت دستگاه های اجرایی تحت مسئولیتم این رویکرد را اجرا کردم.