آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۳۲۱۶
عضو خبرگان رهبری:

عبرت‌های فتنه 88 برای تصمیم‌گیری‌های آینده مورد توجه قرار گیرد

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فتنه سال 88 گفت: عبرت از کلمه عبور آمده و بدان معناست که باید از وقایع اتفاق افتاده برای زندگی و آینده نتیجه‌گیری کرد تا در تصمیمات دچار مشکل نشویم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام سید ابوالحسن مهدوی شب گذشته در جمع عزاداران مشهدی در حسینیه امام خمینی(ره) این شهرT با بیان اینکه در بصیرت عقل حاکم است، گفت: استفاده از عقل و عبرت گرفتن از گذشته دو عامل برای تحصیل بصیرت است.

 

وی با بیان اینکه افراد بی بصیرت، بی تقوا هستند، نقش تقوا را در باز شدن فکر انسان مهم دانست و بیان داشت: انسان در اثر تقوا، بصیرت دارد و می تواند حق را از باطل بشناسد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فتنه سال 88 گفت: عبرت از کلمه عبور آمده و بدان معناست که باید از وقایع اتفاق افتاده برای زندگی و آینده نتیجه‌گیری کرد تا در تصمیمات دچار مشکل نشویم.

 

مهدوی با تاکید بر اینکه در چشم ظاهر، نفس حاکم بوده و در بصیرت عقل حکمفرما است، اظهار داشت: افرادی که تمایلی به استفاده از عقل خود ندارند، نفس در تصمیمات شان حاکم گشته و این و باعث می شود با بی بصیرتی خود به آتش فتنه‎ها دامن بزنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری نفس پرورانده شده را عامل اصلی استفاده نادرست از عقل دانست و تاکید کرد: کسی که از عقلش درست استفاده نمی‎کند مانند ماشینی است که چراغ‎های آن به درستی روشنی نمی‎دهد.


وی تصریح کرد: در زمان آتش زدن خانه حضرت علی(ع)، دو نفر مردم بی بصیرت را فریب داده و همه با هم این واقعه سوزناک را رقم زدند، اما بعد از آن واقعه بیشتر این افراد به تصمیم نادرست و بدون تفکر خود پی بردند.
 

مهدوی با اشاره به جلسه های بعضی مسئولان کشور با رهبر انقلاب برای مشورت در اجرای برخی اقدامات افزود: انسان‎های باتقوا بهترین افراد برای مشاوره هستند؛ زیرا نظراتشان همیشه درست و بجاست.
 

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: فتنه مانند موجی است که از طرف دشمن می آید؛ در این میان افرادی که عالم به زمان بوده و به درستی تصمیم گیری می‎کنند، سرشان زیر بار این موج خم نمی‎شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار