به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سعید شرفی کیا گفت: باید هیئت داوران به صورت عادلانه و بی طرفانه فیلم ها را داوری کنند و هیچ گاه اسیر نام ها نشوند، چه بسا ممکن است فیلمی با داشتن یک کارگردان جوان و گمنام خیلی بهتر از فیلم هایی باشد که نام های بزرگی را با خود یدک می کشند.
تهیه کننده سینمای ایران افزود: شک نکنید که برگزاری 30 دوره جشنواره فیلم فجر در رشد و شکوفایی سینمای ایران موثر بوده است.
وی افزود: تا زمانی که بحث رقابت در جشنواره فیلم فجر مطرح است، فیلمسازان نیز تلاش خواهند کرد از نظر کیفی و ساختاری، فیلم های بهتر و نزدیک به استاندارد تولید کنند و همین عامل موجب شکوفایی و ارتقای کیفی سینمای ایران خواهد شد.
شرفی کیا با بیان اینکه انتخاب فیلم های برگزیده در جشنواره فیلم فجر از اهمیت زیادی برخوردار است، ادامه داد: وقتی که فیلمی به عنوان منتخب جشنواره برگزیده می شود، ملاک برای فیلمسازان این خواهد بود که سال آینده گوشه چشمی به این فیلم در تولیدات خود داشته باشند، این در حالی است که در برخی از دوره ها، انتخاب هایی صورت گرفته از ملاک درستی برخوردار نبوده است.
تهیه کننده فیلم سینمایی سه بعدی «آقای الف» به دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر پشنهاد کرد در انتخاب هیئت داوری و هیئت های انتخاب دقت بیشتری به خرج دهند و از افرادی استفاده کنند که حب و بغضی نسبت به سازندگان فیلم ها نداشته باشند.
وی تصریح کرد: باید هیئت داوران به صورت عادلانه و بی طرفانه فیلم ها را داوری کنند و هیچ گاه اسیر نام ها نشوند، چه بسا ممکن است فیلمی با داشتن یک کارگردان جوان و گمنام خیلی بهتر از فیلم هایی باشد که نام های بزرگی را با خود یدک می کشند؛ لذا باید داورانی انتخاب شوند که جرات و شجاعت این انتخاب ها را داشته باشند.
تهیه کننده فیلم سینمایی «گلوگاه شیطان» در مورد اکران برخی از فیلم ها به صورت دیجیتالی در جشنواره فیلم فجر گفت: در زمانی که سینمای دنیا در حال رفتن به سمت و سوی سینمای دیجیتال است، ما هم چاره ای نداریم که به این سمت حرکت کنیم، ضمن اینکه اکران دیجیتالی نیز باعث صرفه جویی در هزینه ها خواهد شد؛ لذا من با اکران دیجیتالی و حتی تولید با سیستم دیجیتالی کاملا موافق هستم، هر چند که هنوز معتقدم کیفیت 35 میلیمتری بسیار بهتر از دیجیتال خواهد بود، اما به دلیل اینکه سیستم 35 میلیمتری درحال منسوخ شدن است، ما چاره ای جز تن دادن به سیستم دیجیتال نداریم و حرکت جشنواره فیلم فجر در این زمینه، قابل تقدیر است.
شرفیکیا در مورد همزمانی برگزاری جشنواره فیلم فجر در استانها با مثبت خواندن این سیاست یادآور شد: باید بپذیریم که شهرستان ها نیز حق استفاده از فیلم های جشنواره فجر را دارند و با وجودی که بسیاری از فیلمسازان شهرستانی امکان حضور در تهران را ندارند؛ لذا همزمانی جشنواره فیلم فجردر شهرستان ها موجب می شود که این عزیزان نیز از فیلم های جشنواره بهره مند شوند و این امر به گستردگی و شکوه جشنواره اضافه خواهد کرد.
این تهیه کننده سینمای ایران در مورد بازار فیلم فجر گفت: من خیلی در جریان بازار فیلم فجر در سالهای گذشته نبودم، اما احساس می کنم که این بازار در طول سالهای گذشته خیلی فعال نبوده است؛ به طوری که ما نتوانستیم حتی فیلم های خوب ایرانی را به سایر کشورها بفروشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: من بیاد ندارم – شاید هم من مطلع نیستم - که در زمان جشنواره فیلم فجر ما توانسته باشیم برخی از فیلم های سینمایی خودمان را بفروشیم، اما امیدوارم از این پس شاهد رونق گرفتن بازار فیلم فجر باشیم؛ به گونه ای که فیلم های زیادی از سینمای ایران امکان حضور جهانی را داشته باشند.